Anonim

One Piece AMV / ASMV - KINGENS FARTYG - EMOTIONAL TRIBUTE [FULL HD]

Nami har helt klart inget sätt att rikta sin blixt eftersom allt hon verkligen gör är att göra ett blixtmoln, så hur blir hon aldrig träffad, särskilt eftersom hon alltid håller en lång metallpinne.

1
  • ibland drabbades hon nästan av sin egen blixt, men hon har en komplott rustning. Hon är ganska svag, om hon träffas av sin egen blixt kan hon inte fortsätta slåss

Detta är till stor del opinionsbaserat, men svaret är sannolikt kontroll. Nami är en utmärkt navigator till att börja med, hon är van vid sina egna attacker, och hon är alltid noga med att låta blixtnedslag falla precis där hon behöver och undvika det. Efter timeskipet visades hon till och med kunna sikta dit hennes blixt faller i några attacker.

Däremot slog hon på en mer komisk ton nästan själv av blixtnedslag i Enies lobbybåge på grund av att hennes vapen var för kraftfull (Och slog Usopp / Sogeking över huvudet för det), men hon anpassade sig snabbt till det.

När det gäller "metalstick" -delen adresserades den aldrig, så det är bara spekulation som kan användas, men Usopp har troligen utformat den för att inte leda blixtar. Att skapa ett vapen som kan skapa åska men att hålla det som standardmetall skulle vara mycket opraktiskt och farligt.