Anonim

En annan askungesaga

Efter människans stora seger mot Titans i avsnitt 13, när praktikanterna samlade döda kroppar, ber Annie om ursäkt för en död soldat. Vem var det här? Var det Marco?

I wiki står det.

Trots sin skenbara känslighet har hon uttryckt en nivå av skuld och chock, särskilt när hon ber om ursäkt till ett visst lik efter slaget vid Trost

Olika källor säger att det var Mina som kan vara sant för;

Mina visas sittande med Annie vid borden i bakgrunden av de första episoderna. Det visar att de hade någon form av vänskap mellan dem, eftersom Annie är asocial och annars skulle ha satt ensam.

Som motargument: Det anges att Minas huvud är biten av men i anime finns det ingen sådan scen.

Efter att Erens ben plötsligt har bitats av en av Titans, försöker hon och de andra två döda Titan som skadade honom. En grupp titaner anländer dock från ingenstans och en av dem dödar Nac och fångar henne utan att vakta när en annan Titan tar tag i sin 3D-manöverutrustning, Mina dödade anime Mina fångas av en Titan. knackar henne på väggen. När hon inser var hon är är det redan för sent för henne att fly; hon fångas av Titan och hennes huvud är biten av

Enligt wiki för Avsnitt 13 Primordial Desire den säger att: "Samtidigt tittar Annie också på ett soldats lik och ber om ursäkt till dem." Det finns inget namn angivet för soliderna, det var troligen bara ansiktet på en medarbetare som hon kände igen.

Jean hittar och identifierar Marcos lik när han hjälper till att hämta kropparna. Marco's död är utanför skärmen, så vad gäller anime kan det exakta dödsmedlet inte identifieras.

Armin lyckas känna igen Marockos 3D-manöver under försöket att arrestera Annie, när hon tillfrågas säger hon att hon "hittat det" så det finns en potential att hon kan ha gjort något som antingen ledde till hans död eller hade en hand i hans dödande. ref (Marco Bott)

2
  • Senare i serien får Armin reda på att Annie använder Marcos utrustning. Betyder det att Annie dödade Marco? @Gräsmatta
  • @tenten Jag lade till mitt svar för att täcka den här kommentaren också.

Enligt den senaste utgåvan av volym 77 tror jag att det var, det avslöjade att Annie hade en hand i Marco död. Efter att Marco hört Bertholdt och Reiner samtal om deras sanna identiteter, närmade han sig dem och Reiner tacklade Marco. Efter att Annie kom, beordrade Reiner henne att ta sin 3DMG och lämna honom strandsatt. De såg en titan äta Marco i skräck.

När det gäller kapitel 77 bad Reiner Annie att ta Marco's 3D-redskap.Hon vägrade. Sedan manipulerade Reiner henne och tvingade henne att göra det genom att hota henne och hennes far. Efter mycket tvekan gjorde hon det äntligen och hon såg Marco ätas. Hon grät mycket för att Marco åt.

Tja, när det visar Jean prata med damen som frågade om Marco, visar det en huvudlös person på taket. Så jag tror att det var Mina. Personen som Annie bad om ursäkt var inte Mina. Naturligtvis var det inte heller Marco eftersom han blev biten i. Hon kunde till och med bara ha be om ursäkt för en slumpmässig död person.

Om du läser mangan visar det hur Reiner tvingade Annie att ta av Marco's redskap. Reiner, Bertl och Annie var båda ledsna över Marco död.

Ändå kanske Annie ber om ursäkt för Marco. Reiner ville förmodligen att hon skulle ta kroppen och kassera den själv. Hon visste att Jean skulle komma förbi och visste att de var vänner, så hon stötte det mot en vägg istället. Det är min personliga tro.

Annie har också känslor. Det visar henne gråta över Marco i mangan. Naturligtvis skulle hon göra något liknande för att se till att Jean skulle få veta om Marco död.

Liket visas ha 3DM-redskap som gör det omöjligt att vara Marcos-lik eftersom hans redskap togs bort av Annie före hans död. Håret på liket är mörkt och långt, i form av en grisstjärt. Det är mycket uppenbart att liket är Mina Carolina.

Dessutom illustrerades Mina och Annie för att vara väldigt nära när de satt tillsammans i matsalen, vilket skulle förklara att hon bad om ursäkt för liket - hon var hennes vän. Slutligen bitades Minas huvud bort vilket också visas på bilden. Om det var Marcos lik skulle det vara mot väggen, som när Jean hittade honom, men detta lik ligger på golvet, inte mot en vägg, så det kunde inte ha varit Marco.

Det är Ruth D. Kline. Skriv upp avsnittet på dess wiki-sida och listan över karaktärer som visas där visar Ruth D. Kline så en av de avlidne men ännu viktigare, den som Annie Leonhart bad om ursäkt för ............ Jag är glad att jag hittade det eftersom Marco död var upprörande. En sådan rolig kärleksfull kille ... dödad på grund av förräderi ... Jean borde ha slagit dem alla till massa ..........

Det här är ett mycket gammalt inlägg men jag vill ge det bekräftade svaret. Annie bad om ursäkt för Marco eftersom det är hennes fel att han dog. Hon tog hans manöverutrustning så att en Titan skulle äta honom; hon gjorde det för att Marco hörde en konversation mellan Reiner och Bertolt om att använda min Titan, de hade uppenbarligen inget annat val än att eliminera alla möjligheter till deras engagemang med Marley, de kolossala och pansrade titanerna. och Zhinganshinas fall är känt. Även om det är en fenomenal karaktärsbyggnad, Annie som uppfostrades för att tro att de äldste är djävlar inkarnerade och ren ondska, och ber om ursäkt för en av demonerna, visar det verkligen den kognitiva dissonansen och dilemmaet Annie gick igenom mentalt.

1
  • 1 Välkommen till Anime & Manga! Vi uppskattar ditt bidrag, men redigera och försök säkerhetskopiera svaret genom att tillhandahålla stödjande källor / referenser. Tack.

Jag tror att Annie bad Mina Carolina om ursäkt, för liket hade flätor tillsammans med långt svart hår, som Mina hade. Det var inte heller Marco eftersom hans huvud var biten i och han var en halv kropp, också Marco hade tagit sin ODM-utrustning.

1
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser för att stödja ditt svar.

Jag tror att hon säger ledsen till Marco, men hon ersätter Marcos med någon kadettkropp, eftersom Annie skulle anta att Titan inte skulle lämna en kropp.