Anonim

Jag har några vänner som är ganska nyfikna på den här showen, eftersom den är en av mina favoriter. Men mina vänner kanske inte kan hantera några uttryckliga saker, och jag har inte sett det på ett tag. Något som du känner till som skulle kringgå den amerikanska pg-13-standarden? Jag är medveten om förbannelserna, men något sexuellt innehåll som jag kanske har missat?

4
  • Enligt MAL är det PG13
  • Det är det japanska betyget.
  • @SShadowespio Japan använder inte MPAA-betyg som "PG-13". Deras system är G / 12 + / 15 + / 18 +.
  • @SShadowespio US använder inte heller PG13 för TV. Varför jämför du det med PG13 istället för TV14?

Om dina vänner överhuvudtaget kommer att bli förolämpade av sexuellt innehåll utöver ett amerikanskt MPAA PG-13-betyg, ska du inte visa dem MM. Memor-X påpekar i kommentarerna att Right-Stuf visar showen som 17+ och Sentai Filmworks betygsätter den TV-MA, och det är inte svårt att se varför. Detta är en show om en masochist som får nöje med att plågas av vackra kvinnor. Många av de andra karaktärerna har också fetischer och tics som går utöver vad du skulle se i en MPAA PG-13: det finns en sadist, en voyeur, en lolicon, en aggressiv kvasi-våldtäkt lesbisk, en transvestit och huvudpersonens mor och syster, som båda fantiserar om att vara romantiskt inblandade i honom trots att hon är släkt av blod. Och om det är för subtilt, finns det gott om nakenhet, väckt stönande och andra sexuellt suggestiva bilder, i stort sett allt som involverar minderåriga karaktärer. (Inte drastiskt minderårig; huvudpersonerna är alla i gymnasiet, så de är runt 16. Det är inte precis barnporr. Men det är ännu en anledning till att jag inte skulle visa den här serien för vem som helst. Och Mio och Noa båda se ung.)

Fråga dig själv om du vill sitta där med dina vänner medan de ser en tjej hålla en annan tjej hjälplös och famla och ta bort henne medan hon rodnar och stönar och säger saker som "Berätta för mig att du gillar det. Gillar du det, eller hur? " Fråga dig själv om du vill behöva förklara för dem varför huvudkaraktärens syster bara klädde av sig till trosorna och hoppade ovanpå honom. Tänk på hur mycket du skulle njuta av utseendet på deras ansikten när de får reda på vad en lolikon är.

Det är lätt för vi fans att vänja oss vid dessa saker och glömma att det är chockerande för många människor. Det kan bara tyckas som galet roligt för oss, men för en normal amerikaner är det här några onormala grejer. Om inte dina vänner redan är hardcore otaku som äter dessa saker till frukost (inte människor som har varit i Naruto i flera år och nyligen sett Attack on Titan), skulle jag bara sluta att ens nämna den här showen. Visa det inte för dem. Om du tror att de kan vara öppna för den här typen av sexuell frihet för alla, men du inte är säker, visa dem något som Love Hina eller kanske To-Love-Ru först för att mäta deras reaktion.

2
  • Ditt svar är inriktat på hur det förklarar innehållet och hur det inte är PG-13 men jag tror att du fortfarande saknar märket. snarare än att själv skriva ett svar RightStuf listar åldersgränsen för BluRay som 17+, det finns också en bild på baksidan av omslaget som visar TV MA som matchar det som Sentai Filmworks listar också
  • @ Memor-X Du har rätt, OP bad om åldersgräns. Jag införlivade dina länkar i mitt svar.