Anonim

Martina Hirschmeier: LONDON (SchlaumeierTV.de)

Bortsett från odödlighet, där dockorna kan förstöras och de inte återhämtar sig. Har dockorna samma mängd chakra eller har de bara deras tidigare levande förmåga. Låt oss säga om smärtkroppen omvandlades till en marionett. Skulle det ha Rinnegan? Eller skulle det vara en blind marionett? Hur fungerar den här docktingen? Kräver det att personen eller saken ska leva innan en marionett görs av den eller dem? ELLER det räcker bara med myrkropp eller skal.

Edo Tensei och Puppets är väldigt olika.

För Edo Tensei:

Är en förbjuden teknik där, med en levande person som ett fartyg, en avliden persons själ kan kallas tillbaka till de levendes värld och bundna till den. Fartyget kommer då att ta formen som personen hade i livet och därigenom reinkarnera dem för att göra sin kallare.

Ett levande offer måste göras för att jutsu ska fungera.

Efter att individen har kallats och väckts har kallaren ingen kontroll över de reinkarnerade individerna, med undantag av att hålla tillbaka sina rörelser tills de implanterar en speciell talisman, som är fäst i slutet av en kunai och implanterad i hjärnan.

När det gäller Puppet jutsu:

De är oftast humanoid-utseende skapelser, men beroende på skaparen, kan likna vad som helst. De är utformade på ett sätt som använder varje del som ett vapen, vilket ger marionettmannen en mängd olika sätt att manipulera den.

Sasoris mänskliga dockor:

En mänsklig marionett är en typ av marionett skapad av mänskliga lik, utvecklad av Sasori under sin tid i Sunagakure. Genom att ta bort en fiendes inre organ och bevara kroppen för att förhindra nedbrytning, samt lägga till vapen och försvar, kan Sasori göra kraftfulla mänskliga dockor. Dessa dockor skiljer sig från normala, eftersom de behåller sin användning av chakra och alla kekkei genkai som den mänskliga värden en gång hade.

Så, ja, smärtdockan kan behålla sitt chakra. Men det kan bara använda Rinnegan om original- Rinnegan-ögon finns i dockans ögonuttag. Jag är inte helt säker på den döda / levande delen, eftersom vi inte har några bevis för det.

En marionett är handgjord och har ingen hjärna. Den måste vara i nära / mellanområdet för styrenheten så att den kan styras med chakrasträngar.

Tvärtom är människor som återanvänds av Edo Tensei medvetna, såvida du inte binder deras sinne som vad Kabuto gjorde. De kan också röra sig fritt och ha sin egen vilja att göra vad de vill.

3
  • 2 tekniskt sett behöver inte alla dockor vara handgjorda, vi såg Sakura slåss som en marionett.
  • @Dredd Hon användes som en marionett men det gör henne inte till en marionett.
  • 3 Sasory är en docka själv men med hjärna och hjärta.