Anonim

Är Rins Eclipse (H-) scen (nybörjare) i ödet / ihåligt ataraxia canon?

Jag skulle vilja veta om det följer Rins sanna slut. Bara för att göra det klart, jag frågar inte om FHA följer UBW, jag frågar om den H-scenen följer UBW True End (eller kanske Good End).

4
  • Memor-X sa: Jag tror inte det. Jag minns att jag läste någonstans att scenerna i fråga gjordes som en ursäkt för de människor som blev besvikna över vad som hände i Unlimited Blade Works och utvecklingen av scenerna med Rin jämfört med Sabres och Sakuras egna scener. På grund av när det inträffar kan vi sannolikt utesluta att scenen är uppfattningen om Fate / Extra's Rin Tohsaka eller hennes förfader som ses i CG av en ung Rin på stranden när hon var barn (som fortfarande visar ett liknande utseende som Rin in Fate / Stay Night).
  • Varför har du raderat och lagt om din fråga?
  • Dessutom, som nämnts i din tidigare raderade fråga, är Fate Extra en helt separat kontinuitet och delar en vanlig metavers. Ingen utveckling i FSN eller FHA är direkt kopplad till Extra.
  • Jag hade skrivit i en av mina kommentarer att jag skulle radera den för att bli av med så många orelaterade kommentarer och lägga om den när du tagit bort "i vänteläge". Eftersom du inte svarade på den delen antog jag att det betydde att du såg det som något rimligt. Tack för att du öppnade det igen :)

Spoilers angående H-scenerna framöver

Jag antar att det verkar för bra för att vara sant för dig. Är det kanon? Nasu bekräftade det som sådant.

Om jag var tvungen att säga min åsikt, skulle jag som helhet säga att Rins scen verkar väldigt rimlig precis som de andra förmörkelsesscenerna. Om något, skulle jag lägga till att tävlingsdelen (de kämpar för att vinna över vem som nöjer den andra mer; Shirou blir till och med lite grym och till skillnad från sig själv när han berättar för henne i början att röra vid sig själv medan han tittar) använder Rin henne magi för att få hennes vikt att försvinna även när orgasm och användning av afrodisiakum kan vara mer som fanservice, men sedan är det en eroge och sedan början gjorde Nasu Shirou oförmögen att ge mana utan genom sex eftersom han inte har någon magisk kunskap. Du kan inte få fler porrvibbar än så. Tänk att Rin blir mer feminin, njuter av Shirou och börjar acceptera sina känslor lite mer är det som är vettigt efter UBW-rutten.

Jag var den första som svarade på den här frågan och nu finns det 5 andra svar (det finns 6 som räknar mina från och med nu, från кяαzєя, Memor, Lord, Echomateria, Dumpster Player och jag själv). Jag håller inte med några uttalanden från кяαzєя som jag visade i mina kommentarer till hans svar. Efter att ha läst alla svaren har jag fler skäl att tro att det händer efter UBW. Några av argumenten i andra svar är att förmörkelsesscenerna är kanoniska som jag hade sagt i mitt ursprungliga inlägg, att de inte tillhör Fate Hollow's faktiska spel utan istället är inställda på att vara en direkt fortsättning på en del av originalet. spelslut ... Och det är sant. De tillhör inte historien följt av Fate Hollow och det är också sant att de har komponerats för att följa Fate Stay Night slut. Det är vettigt för dem att vara en fortsättning eftersom deras kanonicitet har fastställts av spelförfattarna. Nästan alla försvarar denna synvinkel (Echomateria, Memor, Lord och jag själv försvarar denna synvinkel direkt).

Om Hollow sanna slut, som händer utanför tidsslingan, berörde Memor och Dumpster inte detta ämne eftersom det inte frågades av OP. Jag instämmer helt i Echomateria och Lords svar i det avseendet men a. Som echomateria sa i sitt svar skulle det vara en alternativ verklighet, precis som varje rutt är en alternativ verklighet från varandra. Så i grund och botten skulle det vara en annan väg från Nasu. Enligt skaparna finns det också ett scenario där det faktiskt är uppföljaren till Stay Night. Detta behandlades faktiskt mer detaljerat av Lord i hans svar. När Takeuchi tillfrågades om Hollow är fortsättningen på alla tre vägarna var hans slutsats att läsaren skulle tolka det hur han vill, så hur som helst.

3
  • Men hej, det är en eroge så allt är möjligt.Gör vad jag vill med en vacker tjej och låta henne spela och göra saker för mig hela natten medan jag har min medlem stark som första gången hela natten verkar trevligt, inte konstigt att folk föredrar den här scenen framför den andra i FSN . Om vi ​​lägger till det i det faktum att hon om några år blir kärleksfull överträffad Shirou och ger upp att slå honom, döljer hennes känslor ... (det är kanon) blir hon den bästa hjältinnan IMO. Sabre är också där uppe ...
  • I slutändan är alla hjältinnor fantastiska. Med Rin får du ha mycket roligt och hon leder dig (det känns fantastiskt att ledas av en tjej som är stark och lojal). Med Sabre får du en jämn relation och är den mest kompletta hjältinnan. När det gäller Sakura är du ansvarig och kan göra vad som helst mot henne (även dåliga saker) och hon kommer alltid att le och försöka behaga dig. Jag tror att Nasu gjorde dem så medvetet.
  • Jag förstår. Tack för att du berättade din ärliga åsikt.

Du missförstår vad Öde / ihålig ataraxi faktiskt är. Det är inte en direkt fortsättning av Öde / övernattning. Det omfattar slutet på alla rutter, samtidigt som det inte är någon av dem. Trots allt som har hänt i Öde / övernattning, berättelsen börjar från en situation där alla, plus extra karaktärer och minus en viss karaktär, är närvarande med ingen som tycker tänker ovanligt, förutom Shirou (handlingen utarbetar varför så är fallet). Det nämns det Öde / ihålig ataraxi verkar inte följa en viss rutt från Öde / övernattning, och att det skrevs på ett icke-allvarligt sätt.

Från en intervju med Takeuchi och Nasu i Toradayo 61, jan 2006, nämns:

F: Så, borde det vara bäst att tänka att Fate / ihålig ataraxia inte är en fortsättning på Fate, Unlimited Blade Works och Heavens Feel-bågarna i det senaste spelet?

Takeuchi: Ja. Det är egentligen inte vad som händer efter varje rutt, men mer av en "räknare" till "Ödet / övernattningen" i sig ... är det som känns bekvämare just nu, tror jag. Även om det finns en inställning om att detta händer efter denna rutt, tycker jag personligen inte att det är så viktigt. I grund och botten tycker jag att spelaren ska tolka det hur han vill.

Nasu: Jag skrev personligen "Reunion", den inledande delen av ödet / ihåligt ataraxi med avsikten att det skulle vara slutet på en viss väg i ödet / övernattningen och slutet på "ihåligt ataraxi".

Han nämnde också att "det är bäst om du inte tänker för mycket på det," (Ödet / komplett material III: Världsmaterial - FAQ med Nasu: Diverse, s.136) när du ifrågasätts om dess plats i tidslinjen.

Allt Öde / övernattning rutter och Öde / ihålig ataraxi hända i alternativa universum av olika slag. Så fungerar Nasus multiversum - den består av flera alternativa subunivers, så även ömsesidigt exklusiva rutter är alla "sanna" eller kanoner.

Men om du försöker ansluta prickarna finns det en rutt som passar (som nämnts i ovanstående intervju) med handlingen i handlingen Öde / ihålig ataraxi och uppfyller alla krav för att helt göra detta möjligt, men det är för ett annat ämne.

9
  • @ArthurPendragon Det du hörde men inte kan citera är här och kan inte hävdas som "sant." Som jag nämnde i svaret omfattar FHA alla ändelser, så därför är alla slut kanoniska, som det har hänt i FHA-universum.
  • Jag raderade min fråga för jag kände att det var lite dumt och jag förväntade mig inte att du skulle svara på det hehe. Om någon undrar var det här min fråga: Memor-X sa: "Jag tror inte det. Jag minns att jag läste någonstans att scenerna i fråga gjordes som en ursäkt för de människor som var besvikna över vad som hände i Unlimited Blade Works . " Har han rätt?
  • MYCKET VIKTIGT att tänka på: När Takeuchi frågades om Fate Hollow är en fortsättning på Fate Stay Night var hans SLUTSATS: "I grund och botten tror jag att spelaren ska tolka det hur som helst" Så ja, det kan fortfarande betraktas som en fortsättning för alla slut, en motverkan mot ödet stanna natt eller fortsättningen till bara en rutt. Ett annat bevis på det är när Nasu säger "det är bäst om du inte tänker för mycket på det", när du frågas om den inte följer rutterna. Han undviker frågan. Det är upp till läsaren att avgöra om det är en verklig uppföljare till alla slut eller till 1 slut.
  • Så i princip förtjänar det åtminstone titeln som en av Nasus sanna slut, och beroende på läsarens tolkning kan det fortfarande vara den sanna uppföljaren till Fate Stay Night.
  • SUPER VIKTIGT ATT ÖVERVAKA: (innan det vill jag säga att Nasus ord "det ska lämnas upp till användarens fantasi" visar också vad jag sa tidigare). Nu, vad jag ville säga är att varken Nasu eller Takeuchi NÅGONSIN sa i en intervju att det "var skrivet på ett icke-seriöst sätt". När Nasu sa "tänk inte för mycket på det" var det att undvika att svara om det är en verklig uppföljare till alla rutter eller inte, det har inget att göra med att det inte är allvarligt.

Jag ska uttrycka min åsikt om OP-frågan. Jag kommer att förklara var jag fick min information och hur jag kom fram till min slutsats. Min åsikt baserad på Nasu och Takeuchis ord är att det kan betraktas som en uppföljare till det ursprungliga spelet om läsaren vill ha det och därför skulle även förmörkelsesscenerna göra det. Jag kommer också att lägga till en teori i slutet av mitt inlägg och den kommer att baseras på hur förmörkelsesscener är inställda, min erfarenhet av att läsa 100% av Visual Novel och Nasus svar på den första frågan.

http://typemoon.wikia.com/wiki/Fate/hollow_ataraxia (i slutet av sidan kan du se Nasu och Takeuchi uttrycka sin åsikt om Fate Hollow). Jag kommer att använda citat av det.

Fate Hollow Ataraxia såldes tillbaka på dagen som en uppföljare och till och med det sanna slutet, nu utanför slingan, kallas "uppföljare".

Jag står med Sanjis åsikt i detta avseende. Efter att ha läst hela intervjun är det ingen tvekan om att de inte förnekar det. Den första frågan som frågeställaren gör är om ihålig är efterhistorien eller inte. Nasus svar var: "Vi nämnde det lite tidigare, men" ihåligt "utspelar sig i Fuyuki stad ett halvt år efter Ödet / övernattningen. Men trots det börjar historien från en situation där alla + några extra människor och minus en viss karaktär, är närvarande och ingen tycker att det är ovanligt. "

Jag tror att det är normalt att han skulle säga det, trots allt beskriver han tidsslingan. Men ändå avslutar han med att säga "men vi anser att det ska lämnas upp till användarens fantasi"

Den andra frågan är "Så, borde det vara bäst att tänka att Fate / ihåla ataraxia inte är en fortsättning på Fate, Unlimited Blade Works och Heavens Feel bågar från det senaste spelet?"

Takeuchis svar är ganska vagt: "Det är egentligen inte vad som händer efter varje rutt, utan mer en" räknare "till" Ödet / övernattningen "i sig ... är det som känns bekvämare just nu ... I grund och botten tror jag att spelaren borde tolka det hur han vill. "

Att säga "är det som känns bekvämt just nu är inte ett övertygande argument". Till slut säger han att läsaren bestämmer, precis som Nasu.

Den tredje frågan är återigen en liknande version av de andra: "Är det säkert att anta att Hollow's" Sequel "inte följer någon av de tre vägarnas slut i Fate / stay night? (Vilket betyder ett parallellt universum med olika möjligheter)" Svaret Nasu ger: "Det är bäst om du inte tänker för mycket på det".

Vad jag ser är att de båda når samma slutsats, bestämmer läsaren och vill lämna den där.

När karaktärerna kommer ut ur kryphålet, om du gillar slutet blir din huvudkanon kanon eftersom författarna säger det. Så det sanna slutet på Fate Hollow skulle bli uppföljaren till Fate Stay Night.

Om du inte gillar det, oroa dig inte. Den ursprungliga berättelsen förblir orörd och Ataraxia är antingen en fjärde rutt eller slut på en av de ursprungliga vägarna.

Det kan tyckas vagt, men om de båda bokstavligen säger till läsaren att tolka det men han vill är det omöjligt att ha en tydlig svar. De gör kanon båda tolkningarna på ett mycket enkelt sätt.

Om tolkningen skrevs den på ett icke-seriöst sätt som ges av кяαzєя. Den bygger på svaret "Det är bäst om du inte tänker för mycket på det"

Oavsett hur jag ser på det, det enda jag ser är att intervjuaren vill ha ett tydligt svar. Det är tredje gången en mycket liknande fråga ställs och den här gången får Nasu att sluta säga "tänk inte för mycket på det", vilket är vettigt med tanke på hans tidigare svar. Nasu vet att de gav två vaga svar tidigare gånger "det kommer att vara upp till användaren" och han håller bara fast vid det.

En annan anledning till att jag är säker på att det är så här är att det hade varit väldigt enkelt att bara säga ja till den sista frågan och säga att det är ett annat universum som han gör med många av hans verk (Unlimited Blade Works, Prisma Illya, Fate Extra ...).

Enligt min mening säger han inte att det skulle betyda att vi är i samma universum och läsaren kan betrakta det som en uppföljare till FSN om han vill som de säger. Jag skulle också säga att Nasu faktiskt ger mycket kredit till detta arbete, vilket är btw är 2/3 av den ursprungliga visuella romanens storlek.

Ändå tror jag, baserat på hur förmörkelsens scener är inställda och min erfarenhet av att läsa 100% av den visuella romanen och Nasus ord att det finns ett bättre sätt att tänka Rins förmörkelsesscene händer efter UBW.

Om du är klar med att läsa Visual Novel måste du ha insett att förmörkelsesscenerna äger rum utanför rätt spel. De är inställda exakt för att fortsätta varje rutt. I Rins fall beskriver Shirou deras tidigare tid att älska och tidigare erfarenheter i UBW. Rider skulle vara Heaven's Feel, så skulle Sakura också ...

Nasu sa "Vi nämnde det lite tidigare, men" ihåligt "är i Fuyuki stad ett halvt år efter Ödet / övernattningen. Men trots det börjar historien från en situation där alla + några extra människor och minus en viss karaktär, är närvarande och ingen tycker att det är ovanligt. Medan huvudpersonen Shirou tycker att det här är konstigt kan han inte räkna ut vad som är ovanligt. Han befinner sig i den typen av instabil situation, men han njuter verkligen av "festligheterna" och känner att det är bra hur alla är runt ".

Ändå tillhör dessa scener inte den beskrivningen och de är tydligt iscensatta efter varje rutt. De tillhör inte själva spelet. Nasu bekräftade dem som kanon så jag har ingen anledning att tro att de inte riktigt händer efter varje rutt. Enligt min mening är de som en bonus.

Det är inte något mycket relevant men Memor sa i en tråd saker som det faktum att det är bekräftat Rider-Shirou på grund av kärleksbekännelsen i hennes förmörkelsesscene, inte en mycket långsökt kommentar med tanke på att Nasu sa att dessa scener är kanoniska. Jag håller med med honom. Så ja, enligt min mening är Rins scen kanonisk och skulle äga rum efter UBW. Eller åtminstone författarna säger att du kan tolka det på det sättet.

4
  • Jag håller med om din tolkning av intervjun angående den sanna avslutningen på Fate Hollow.
  • JA, jag tror inte att KRaZ R: s uttalande om att spelet inte är för allvarligt är rätt heller som Sanji föreslog i kommentarerna om att Nasu aldrig sa det. Min fråga handlade om den sexscenen, men själva spelet verkar mycket seriöst för mig. Skivan av livsscener speglar exakt karaktärernas motiv och Nasu berättar för oss mycket viktig information om det förflutna hos några av dem. Även om det är en tidsslinga för det mesta, är karaktärerna själva desamma från FS / N och det verkliga slutet, som äger rum utanför slingan, känns som en direkt fortsättning på det ursprungliga spelet för mig.
  • För vad jag har läst en kille trollade oss genom att skriva i wiki Nasu nämner att det inte är allvarligt. Detta är baserat på hans senaste svar "tänk inte för mycket på det" och vissa kopierar och klistrar in honom när man pratar om Ataraxia. För mig är det sanna slutet på Ataraxia uppföljaren till FSN inte för att han säger att jag kan tolka det på det sättet utan för att det kallas uppföljare och hela spelet bygger upp för att betrakta det som uppföljaren. Nasu gör inte sådant utan att tänka mycket.
  • Plus att spelet anses vara kanon av Nasu. Enligt min åsikt förnekade han inte att det var den verkliga uppföljaren, annars skulle han ha sagt att det är en parallell värld i den sista frågan eftersom intervjuaren verkar vilja att han ska svara. Hur som helst, tack för ditt svar!

För att svara på din fråga, låt oss börja med frågan Vad är Fate Hollow Ataraxia?

Fate Hollow är en alternativ verklighet, precis som varje rutt är en alternativ verklighet för varandra. Du kan i princip betrakta det som den fjärde vägen till det ursprungliga spelet.

Anledningarna till att det kallas en uppföljare av många människor är:

  1. Eftersom författarna säger att det finns ett scenario där det faktiskt är en direkt fortsättning. Om de säger det måste det finnas viss sanning bakom det.

  2. Jag ska göra ett exempel för att göra det tydligare: Saken är att Rin utvecklar en ny typ av magi. Detta förklarades lite i slutet av FSN. Denna magi tillåter resa mellan dimensioner och därmed rutter. Exemplet skulle vara en hand som väljer två tjejer och kastar dem till en ny dimension / väg. En tjej är Sakura, som väljs från efter kriget HF. Den andra är Rin, från efter kriget UBW. Så har vi en annan väg? Ja, men Sakura kommer från Heaven's Feel som slutar så att hennes handlingar i Ataraxia återspeglar vad hon skulle göra på sin egen väg under vissa omständigheter. Samma för Rin. Denna andra punkt är en anledning att betrakta det som en uppföljare.

Förmörkelsen / hentai-scenerna skiljer sig ganska från det faktiska spelet. De är inte en del av Fate Hollow Ataraxia. De är verkligen en fullfjädrad fortsättning på de ursprungliga spelsluten eftersom de är skrivna för att bokstavligen fortsätta dem. De är ungefär ett plus och är tydligt skrivna för att fortsätta FSN-slut. Nasu bekräftade att de var kanon. Om vi ​​lägger till det faktum att de inte är en del av det faktiska Ataraxia-spelet och att de följer slut från det ursprungliga spelet vore det noll meningsfullt att inte betrakta dem som deras fortsättning.

  • Förmörkelsesscenen tigger att du frågar om referenser Rin och Shirous sexuella aktiviteter i UBW mellan andra saker. Vad Nasu berättar för oss är att deras kön går bra, till skillnad från det ursprungliga spelet. Inget att oroa sig för.

  • Sakuras scen händer efter Heaven's Feel.

  • Sabres scen gyllene badkar händer troligen efter UBW bra slut. Det kan inte vara ödet, eftersom Shirou och Sabre för första gången har sex ensam är kvällen innan hon dör, där han var så nervös att han inte ens visste vad han skulle göra. Det finns inte fler gånger att ha sex när hon dör efteråt. Saber in Fate Hollow kommer från UBW bra slut. Hur H-scenen inträffar gör att det verkar som om de inte har ett formellt förhållande (att ha sex ibland är det som deras förhållande verkar handla om) och att Sabre är bra och inte kommer att dö. Det borde dock inte komma som en överraskning. I UBW Bra avslutning antyder Nasu starkt att Shirou kommer att ha sex med Sabre. Några tips är att Shirous magiska energi (sperma) behövs för att upprätthålla sabel eftersom Rins energi inte räcker, säger Saber i VN att hon stannar för honom, Rin säger till sabel att inte flirta med honom och sluta titta på varandra för så lång. I grund och botten en av de typiska haremändelserna i ett porrspel. Vi vet inte om Rin och Sabre har sex i obegränsat gott slut eftersom ingenting någonsin antyds / nämns i antingen förmörkelsesscenerna eller själva spelet som kan påpeka att de någonsin har ett sexuellt förhållande där borta. Rin ger också magi till Sabre tack vare sin länk och inget sex behövs eftersom hon är en erfaren magi.

  • Rider-scenen händer efter HF. I grund och botten avslöjas att Rider blir kär i Shirou och gillar att träffa honom för att ha sex med honom. I sin förmörkelsesscene erkänner hon att hon älskar honom. Rider säger att hon tänker på honom när hon är ensam men hon mår dåligt om Sakura.

Är det något nytt? Inte riktigt, vi fick bara en bekräftelse på vad vi redan visste. Kommer du ihåg när Rider sa att hon suger regelbundet någons blod och att hon inte kan låta Sakura veta? Det nämns någonstans i slutet av Heaven's Feel i originalspelet. Hon trodde att efter två år bodde tillsammans med Shirou och Sakura. De är de enda som bor tillsammans i Emiya-huset (Rin bor i London). Så det måste vara Shirou eftersom hon tycker att Sakura inte får veta. Och hur suger Rider blod? Hon biter dig bara om du inte är Shirou. I Heaven's Feel Route tycker hon Shirou är så saftig att hon också har sex med honom. Resten av folket fick bara biten.

Min slutliga slutsats: Jag har baserat mitt svar på några fakta. Vi vet att eclipse / hentai scenerna inte är en del av Fate Hollow Ataraxias faktiska spel. Vi vet att de bekräftades som kanoner av författarna. Vi vet också att de är skrivna för att fortsätta vissa slut från det ursprungliga spelet. Slutsats: För mig vore det noll meningsfullt för dem att inte vara deras direkta fortsättning.

3
  • En fråga. När det gäller det sanna slutet, som händer utanför tidsslingan och verkar vara en skarp harem för Shirou. Vad är det?
  • Som jag sa i början av mitt svar är Hollow ungefär som en alternativ väg, precis som varje rutt är en väg från varandra. Du kan överväga att avsluta resultatet av en annan rutt från Nasu. Enligt författarna finns det också ett scenario där det skulle vara en uppföljare. Jag tror inte att du borde tänka mycket på det. Allt är fantasi som består av Nasu, bara njut av alla hans verk.
  • Nasu skrev det slut och han såg till att det händer utanför tidsslingan.

Det sägs inte vara, men du kan låtsas att det är en fortsättning på UBW True End. Det visas under scenen där Rin fastnade i Second Magic Chest att i minst ett alternativt universum där Rin och Shirou är älskare, tappade Rin faktiskt sin tsun helt och är kär i kärlek med Shirou till den punkt där hon låter som en av de sjuka söta kärleksfåglarna.

3
  • Tack. Jag läste spelet så jag känner till den scenen. Det mesta inkluderades i animens sista avsnitt så det är ganska mycket kanonänden på UBW. Jag tror att det kan hända också i det goda slutet (den älskade saken), trots allt antyder Rin att han kommer att älska henne och Shirou kommer alltid att vara samma oavsett vad.
  • När jag säger att det ingick i animens sista avsnitt menar jag uppenbarligen inte själva samtalen till UBW.Jag menar de viktigaste punkterna som Lluvia som krossar honom, Rin kämpar för honom för att driva honom bort från tjejer (Lluvia i anime och hrself i samtalet) och Rin tappar tsun del. Denna sista del visas i anime i scener som att hon sover på Shirous axel i ett tåg där jag tar det, folk kan titta på dem eller Rin vilar huvudet på Shirous knä medan han smeker henne. Och de finns i det magiska offentliga biblioteket och hon rodnar inte ens.
  • Vi saknar bara medelålders Rin från den scenen. I anime är hon bara 19 men om några år säger hon bara att hon älskar allt om honom många gånger och att hon skulle göra vad som helst för honom. Hur som helst, insåg du att Shirou bara har harems med undantag för ödet vägen (Senaste epioden: Shirou x Sabre i Avalon)? I UBW sant gillar Lluvia honom mycket och Nasu nämnde att de kommer att ha äventyr även efter examen; i UBW bra avslutning sabel älskar honom (VN, Rin säger till dem att inte flirta); In Heaven's Feel Rider älskar honom (fantastisk kärleksbekännelse i Ataraxia); I Ataraxia får han alla.

Jag tror att det beror på Ödet / ihåligt Ataraxia är på ett sätt mycket lik ett annat Type-Moon-spel och det är Kagetsu Tohya

tycka om Ödet / ihåligt Ataraxia, Kagetsu Tohya är det "sequal" -spelet till ett Type-Moon-spel, Tsukihime, som har 5 rutter med cirka 2 ordentliga slut (i motsats till återvändsgränd / spel över slut) för var och en. tycka om Ödet / ihåligt Ataraxia, Kagetsu Tohya är i en kretsloppsvärld där efter berättelsen fortskrider så mycket tid (i Kagetsu Tohya det är 1 dag) eller så dödas Tohno Shiki allt om.

De har också båda bonusscener som inte förekommer i huvudspelet. i Kagetsu Tohya dessa kallas tio nätter av dröm, med citat länken de är

De första sju av dessa berättelser skrevs av Kinoko Nasu som resten av Kagetsu Tohya, medan de tre sista är bidrag från andra, i huvudsak fanfiction. Det är okänt om någon av dessa berättelser ska betraktas som kanon.

  • Lycka till, Ciel-sensei
    • Ciel lär resten av rollerna i sin roll som Ciel-sensei från Tsukihime. Berättelsen är huvudsakligen en komedihistoria som reflekterar över delar av serien i form av frågor.
  • En berättelse för kvällen
    • Akiha löser ett mysterium i sin internat. Denna berättelse är en uppföljare till hennes sanna slut i Tsukihime.
  • Crimson Moon
    • En titt på Arcueids historia som en riktig förfader och hennes första ödesdigra möte med Roa. Denna berättelse har Roa som huvudperson och visar honom i mindre antagonistiskt ljus.
  • Röd demon gud
    • Historien om Shikis far Kiri Nanaya. Denna berättelse avslöjar mycket om familjen Nanaya och Demon Hunter Organization som de är kopplade till.
  • Nanako-chan SOS
    • Nanako (Anden i den sjunde heliga Skriften) flyr från Ciel och gömmer sig vid Arihikos plats. Denna berättelse har Arihiko som huvudperson och avslöjar hur han och Shiki möttes tidigare.
  • Imogirisou
    • En parodi på skräckspelet Otogirisou med Shiki, Akiha, Hisui och Kohaku.
  • Blomma av Thanatos
    • Erotisk berättelse som äger rum i en konstgjord drömvärld där Shiki, Kohaku och Hisui bor i den isolerade Tohno-herrgården.
  • Hisui-chan, Inversion Impulse!
    • Hisui blir galen med roliga resultat. Får rum efter Hisuis goda slut.
  • The Tohno Family Con Game
    • Nästan hela spelarna spelar ett detaljerat spel med tag för Kohakus skull.
  • Dawn (eller Daybreak)
    • Den fortsatta historien om flickan som slukas i parken av Nrvnqsr Chaos i Tsukihime. Får rum efter Arcueids Good Ending.

Som du kan se följer ett antal av dessa berättelser särskilda slut, för instnace En berättelse för kvällen följer Akihas sanna slut för

i slutet får Akiha ett brev från Ciel som säger att Shiki inte dog när han dödade sig själv i Akihas True End och räddade honom. Akiha är irriterad över detta eftersom det var Ceil som räddade Shiki och inte henne

Min tro på det Nybörjare (namnet på scenen som anges här) är efter att Unlimited Blade Works Route är eftersom samma sida som jag länkade till säger

Shirou är strandad hemma hos Rin under en regnig dag. Båda ensamma i ett tomt hus beslutar de att åtgärda sina tidigare sexuella misslyckanden och göra framsteg i deras förhållande.

om jag minns vad jag läste om H-scenen i originalet Ödet / stanna natten i slutet klagade Rin på att Shirou inte var mild och att de inte skulle göra det igen. för mig antyder ovanstående citat att de redan har ett förhållande och vad som hände i H-scenen i obegränsade bladverk inträffade.

i alla fall detta betyder inte det Ödet / ihåligt Ataraxia är en följd till Ödet / stanna natt Obegränsad rutt för Blade Works

1
  • Tack XD Ja, jag tycker att det är ganska givet att det händer efteråt