Anonim

Caifanes - Afuera

Finns det någon officiell källa som anger hur många avsnitt Dragon Ball Super kommer att ha? Med alla öppna berättelser som den har (Bills, Champa, multiuniversiteturneringen, Zeno-sama, Zamasu, Black Goku, etc) kan jag inte föreställa mig att de alla passar i de en gång ryktade 100 episoderna.

2
  • Jag kunde inte hitta någon källa som kunde svara på din fråga. Men jag tror faktiskt att det kommer att finnas mycket mer än 100 avsnitt. För det första tror jag att de kommer att vilja fortsätta så länge det är populärt och det återstår historia att berätta. För det andra har Future Trunks-bågen bara börjat nyligen och jag förväntar mig att ytterligare ett 20-tal avsnitt avslutar den och vi vet att den kommer att följas av en turnering mellan universum. Slutligen känner vi äntligen den begränsade storleken på Dragon Ball-världen, och vem som sitter högst upp på den (Zeno-sama). Jag tror att serien kommer att ta tid att utforska dess värld på djupet innan man drar en slutsats.
  • Jag har forskat och läst en mängd olika saker. Det har definitivt förnyats genom 72 avsnitt, och många rykten spekulerar i att det kommer att få minst 100 eller mer. Jag hittade ett par webbplatser som uppgav att det skulle vara minst 145 avsnitt långa

Hittills är det officiellt bekräftat att det har åtminstone 72 avsnitt av DBS. Rykten har visat att det kommer att vara 100 avsnitt, eller ännu mer om det blir mer populärt, men allt detta är inte sant. Rykten är rykten, det är ännu inte bekräftat, allt vi kan göra är att vänta på kommande nyheter.