Anonim

The Knick seizoen 2 - Teaser

Jag har sett det hänvisas till under ett annat inlägg att det finns fyra specialerbjudanden på halv avsnitt efter Brotherhood. Jag är i denna punkt av sorg och känslor efter att ha avslutat serien och vill bara se mer om deras liv. Särskilt skulle jag vilja se Winry och Ed njuta av deras förhållande samt se Al. Dessutom nämner historien aldrig vad som hände med deras farmor. Jag gissar att hon dog? Det verkar som att hon aldrig fick se ed och Al tillbaka i sina ursprungliga kroppar. Jag undrar också huruvida van Holstein dog före eller efter Ed och Al´s återförening med Winry.

Specialerbjudandena är

  1. Den blinda alkemisten

    Edward och Alphonse besöker en alkemist som förmodligen utförde en framgångsrik mänsklig transmutation.

  2. Enkla människor

    Efter att Winry träffat Riza bestämmer hon sig för att genomborra öronen eftersom det "ser bra ut", medan Riza, efter att ha sett Winrys hår, förlänger håret av samma mycket enkla anledning.

  3. Berättelsen om läraren

    En berättelse om Izumis överlevnadsträning för "alkemi" i regionen Nord. Detta följs av hur Izumi först stötte på Sig Curtis, möjligen i North City.

  4. Ännu en mans mans slagfält

    Under militärakademin blev Mustang och Hughes vän med en Ishvalan. Tyvärr måste de snart bli dödliga fiender.

Av dem innehåller endast den andra en liten del av innehållet i förhållandet mellan Winry och Ed men den är inställd före seriens viktigaste händelser.

Dessutom nämner historien aldrig vad som hände med deras farmor. Jag gissar att hon dog? Det verkar som att hon aldrig fick se ed och Al tillbaka i sina ursprungliga kroppar.

Så är inte fallet. Hennes wiki-post anger att

Hon är den enda föräldrarfiguren i den yngre generationen som ser Ed och Winrys barn.

1
  • För att till fullo ta itu med den ursprungliga frågan kan det vara värt att nämna den enda mangaepilogen (ingen av OVA: erna "följer" berättelsen och epilogen animerades aldrig).

Det finns fyra OVA-avsnitt i full längd; ingen av dem äger dock rum efter brödraskapet. Avsnittens namn är The Blind Alchemist (en snygg liten sidhistoria från mangan som utelämnades från huvudhistorien), Simple People (en riktigt söt episod om Ed och Winry som dorkar, och Winry ser upp till Riza ), Teacher's Tale (Izumis riktigt roliga backstory. Titta på det till slutet; det finns en super rolig scen efter krediterna!), Och Yet Another Man's Battlefield (överlägset min favorit. Det här avsnittet fick mig att le och fnissa innan jag krossade mitt hjärta i små små bitar). De är verkligen bra så jag skulle rekommendera att titta på dem!

Det finns också en skämtserie som kallas fyra koma-teatrar som bygger på de små skämtserier som Arakawa skulle göra i slutet av varje kapitel.

Farmor Pinako överlevde tillräckligt länge för att se Als kropp. I mangaepilogen står hon framför Hohenheim och Trishas grav, så hon förblev vid liv ett tag efter Ed och Al återvände.

Hohenheim dog sannolikt innan Ed och Al kom tillbaka till Resembool, för han dog bara med en själ kvar efter den utlovade dagen.

Det finns inte mycket information om vad som händer när Brotherhood slutar men Arakawa sa att Ed och Winry har många barn och är väldigt glada tillsammans. En av animatörerna gjorde en ritning av Ed och Winry som gifte sig (med Roy och Riza som gifte sig i bakgrunden) men jag vet inte om det räknas som kanon.

Jag tror att hon också sa att Roy så småningom skulle bli landets ledare några år efter att brödraskapet slutade.

Al smälter också ner sin gamla rustning för att göra bil, men han håller hjälmen som en souvenir (det finns en riktigt söt serie om den men jag vet inte var den är).