Anonim

Madara Speed ​​Paint

Som jag förstår kräver kallning av blod, kontrakt och chakra från jutsu-användaren. Endast Nagato (Rinnegan-användare) är undantaget eftersom han använder Animal Path. Han kräver inte handtätningar eller blodoffer.

Hur återkallade Edo Tensei den andra mizukagen den gigantiska musslan utan blodoffer? Jag antar att Edo Tensei-kroppar inte har blod.

1
  • Edo-spända karaktärer har blod. Vem sa att de inte gör det? De kommer inte att förstöras men! När de blir som papper eller damm när de träffas är bara en presentation av deras förstörelse.

Han kallade antagligen musslan på normalt sätt med blod. Anime / manga hoppade förmodligen bara över den kallande scenen eftersom det här inte är en stor karaktär och panelerna kunde fyllas bättre med andra scener.

Edo Tensei reanimerade karaktärer har faktiskt blod. Jag tror att det finns några exempel, men det enda som kommer att tänka på just nu är Itachis ögon som blöder efter att ha använt Amaterasu.

För att kunna utföra Edo Tensei behöver du en värd. Medan Kabuto illustrerade hur Edo Tensei utförs för Tobi måste du ha märkt att Kabuto använde en värd för det.

När ET har lyckats kommer kroppen att behålla egenskaperna hos Edo Tensei jutsu, dvs kroppen kan inte förstöras (till exempel om kroppen skärs eller om den genomborrades, skulle den linda sig med små bitar papper, den kan inte kännas av de återupplivade själarna).

Men värden (som finns i ET: s kropp) innehåller blod. Med hjälp av detta kan alla personer som påverkas av ET utföra Kuchiyose no Jutsu. Glöm inte att Edo Tensei är en kallningsteknik i sig själv.

Mizukage är en hög nivå shinobi, så han behöver inte utföra några handtätningar.

Första referens
Klick här att veta mer om Edo Tensei

Andra referens
Klick här att veta mer om Edo Tensei

5
  • Kan du ge bevis som säger att Edo Tensei är en del av Kuchiyose no Jutsu? Jag är ganska säker på att de är olika.
  • 1 Visst Besök gärna denna webbplats: - animemagics.wikia.com/wiki/…
  • 1 Ahh, jag visste inte att hela namnet var Kuchiyose: Edo Tensei eller det faktum att kuchiyose bara betyder att kalla. Jag antar att min förvirring här är att Kuchiyose ingen jutsu för att kalla till kontrakterade djur kräver blod medan Edo Tensei inte gör det.
  • @krikara exatly ....:) .... även jag antar det antagandet också ...
  • snälla rösta mig i fallet om jag har svarat på din fråga :)