Anonim

89 - Ultra Powerful Best Ever Love Spell - Del 1 - Tillbehör

Varning, innehåller spoilers.

I avsnitt 108 när Kurama kämpade mot Shigure bestämde han sig för att förbli mänsklig trots att hans krafter är mycket mer begränsade. Han sa att han inte vill att hans vänner och mor ska behandla honom annorlunda. Men när Yomi frågade honom i slutet av striden om han bestämde sig för att överge Yokos form för evigheten, sa han att han aldrig överger någonting.

  • Betyder detta att han bestämde sig för att aldrig förvandlas till Yoko?
  • Och i så fall, varför har han i första hand motstridiga identiteter?
  • Yoko är Kuramas ursprungliga form.

Förnekar han sitt förflutna?

Jag vet att det här är lite av en komplex fråga, men om möjligt vill jag förtydliga allt jag ställde.

Mycket enkelt, han ville inte att hans vänner / familj skulle påverkas av hans förändring, men han ville fortfarande kunna utnyttja den makten när han behövde den.

Precis som en superhjältes behov av att dölja sig så att människor inte känner igen honom, skulle de behandla Peter Parker annorlunda om alla visste att han var Spiderman.

7
  • Läs igen den första meningen i spoilern.
  • @HashiramaSenju: Han bestämde sig för att förbli mänsklig, men han kan fortfarande få tillgång till hans Yoko-form.
  • Men varför Kurama bestämde sig för att förbli mänsklig ???
  • 1 Du motsäger dig själv. Så han ville ha de extrema krafterna, men använd dem aldrig någonsin (såvida han inte måste), även om han var tvungen att använda dem många gånger och det är fortfarande valet att inte använda dem (självklart förblir han vid liv på grund av plotskölden ).
  • 1 Men huvudfrågan är varför valde han det vid dessa tillfällen.

Det beror på att Kurama ville glömma sina tidigare misstag och fortsätta leva ett nytt liv som Shuuichi. Han övergav aldrig sin ursprungliga form eftersom han bara ville förändra sitt liv och han träffade de flesta av sina nära och kära som Shuuichi, så han bestämde sig också för att leva på den formen. Han kommer inte att överge sin ursprungliga form. Han började leva som Youko Kurama och är känd för det. Han ingick inte i motstridiga identiteter i första hand. Det behövdes för honom att kombinera sin ande med en människa så att han kunde återfå sina krafter. Det är hans enda syfte varför han skulle sätta sin ande i Shuuichis. Men allt förändrades på grund av vad hans mänskliga mamma gjorde för honom. Han insåg att hans liv förändrades och blev bättre när han växte upp som Shuuichi. Och för den sista frågan använder han fortfarande sin demonform men den är situationell. Det betyder inte att om han bara sällan använder sin demonform att han förnekar sitt förflutna. Han accepterar allt som han hade gjort tidigare men han vill verkligen glömma sina tidigare misstag för att Kurama som de flesta i hans liv visste inte var Kurama tidigare, men det är Kurama som söker sitt sanna jag, en som han hade när han började leva som människa.

1
  • Är det fakta eller personliga åsikter? Har du några referenser för dessa?

Jag har tänkt mycket på det här för att väl - han är min favoritkaraktär och insinueringen av hans komplexitet och intellekt lockar mig och - åtminstone i anime- tror jag att de gör ett bra jobb med att berätta bara för dig om hans "sanna själv ”och förflutna så att du vill ha mer. Från början: 1.) ja - åtminstone det är hans avsikt. Att aldrig ta den formen eller låna Yokos-makt igen - han vill att hans nuvarande jag (Kurama - halv människa) ska vara stark nog - kanske ännu starkare - för att skydda dem han älskar.
”Jag behöver inte en operation; Jag behöver bara större disciplin ”- omformulera vad han sa. 2. Jag tror att detta verkligen utlöstes efter demonturneringen och potionsanvändningen. Aldrig tidigare talar Yōko till "Suichi" i hans umm ... huvud. Lådan vände tiden på honom så att dessa två identiteter kunde tala med varandra. Eftersom detta inte händer efter att det får mig att tro att oavsett vad hans "nuvarande" sinne är är det en sammanfogning av själar och så bara en röst i hans huvud och det är bara Kurama med kunskapen (fullständig) om sitt förflutna men en större koppling till hans nuvarande liv och kropp OCH begränsningar. När han ökar makten efter användningen av drycken - visar han sig ha förmågan att anta sin tidigare fysiska form och använda de större "Yoko" -krafterna, men hans sinne är fortfarande "Kurama". 3.) han förnekar inte eller överger inte sitt förflutna - han vill bara låta sitt nuvarande tillstånd vara hans sanna identitet utan skuld eller skam från hans förflutna och hans tidigare styrka. Innan han ville ha kraft för makten och för sig själv. Nu vill han skydda makten - och han vill bli lika kraftfull på sitt eget sätt (nuvarande tillstånd Kurama sätt)