Anonim

Fairy tail Gildarts roliga stunder

I Edolas avslöjar berättelsen att det finns en alternativ version av varje person där, med liknande men motsatta egenskaper. En av huvudpersonerna jag aldrig kunde få en bekräftelse på att jag var där var Makarov. Vid ett tillfälle säger en medlem av Edolas Fairy Tail-guild att guildmästaren är död, men senare tror Natsu att Makarov var den onda kungen i Edolas. Är det någon av dem, eller är det något annat?

Faust har bekräftats vara Edo-Makarov av Mashima. I wikien anges att Faust är Edolas-versionen av Makarov.

Faust ( Fausuto) är den tidigare kungen av Edolas, förvisad och efterträdd av sin avvisade son, Mystogan. Han är Edolas motsvarighet till Makarov Dreyar.

De fick den här informationen från (sista stycket i) efterord av Volym 29 av Mashima. I grund och botten var Mashima tvungen att göra avbrott på grund av utrymmes- eller tidsbegränsningar och var tvungen att ta bort Edolas Gajeel och Edolas Makarov (bekräftelse) från mangan. Även om dessa scener fortfarande lades till i anime, vilket gjorde dem kanoner som de ursprungligen planerades av Mashima själv. Både Faust och Makarov hade till och med samma röstskådespelare.

[Skärmdump av de anime bör läggas till här, men jag kan inte hitta den.]


Källa

Tja, i anime, när Makarov frågar "Hur mår jag i Edolas?", Minns Natsu att den onda kungen också ställde samma fråga som Makarov ställde något om "Guilds are fun", så Natsu tror att han är den onda kungen. Jag tycker att det här är en lite problematisk sak på historien. Som @Dimitri mx nämnde tidigare, kanske han var död i Edolas, eller kanske han har fallit till den onda sidan. Hur som helst kräver den delen en del förtydligande från författaren.

Enligt min åsikt kan Makarov inte vara Faust i Edolas menar jag ..

  • De ser inte lika ut alls
  • Fairy Tail i Edolas sa att guildmästaren dog
  • Om han skulle vara så skulle han också vara Jellals far på Earthland men vi vet att han inte är det (även om det här skulle vara ganska intressant)

(Ja det här är svaret är ganska sent, jag ville bara ta upp den här Jellal-far-saken xD)

Han är kungen av Edolas men förvisades eftersom de båda ställer samma fråga är "Är det roligt att vara i en guild?" Som också Mystogan satte upp fairy tail-symbolen när han märker symbolen och går iväg när Edolas är motsatsen till personen i Earth Land att varför han ser så annorlunda ut eftersom han är lång, och på ondskans sida när jag hörde samma röst i dubbad som för Makarov hans korta och en del av de tio helgonen WAYYYY motsatt från Faust (motsatt) Eftersom jag tror att detta är den logiska förklaringen av din fråga