Anonim

GCPD Elite Rifle Series (översiktsvideo)

Efter att ha misslyckats med att vinna står Yukino inför ilskan från Sabertooths Guild Master, Jiemma. Missnöjd med misslyckandet av Team Sabertooth den andra dagen kastar Jiemma druvor i huvudet på Yukino och tvingar henne att strippa och ber henne att radera sitt guildmärke,

Hur exakt tar en person bort ett guildmärke? Finns det en speciell magi för detta?

2
  • Jag tror inte att de visade detta i anime. Kanske inte i mangorna någonsin.
  • Var det inte en falsk tatuering?

Vi vet verkligen inte hur guildmärket tas bort, men Yukino gör det med sin egen magi. Sabertooth's Guild Master beordrar henne att ta bort den genom sin egen magi och hon gör det.

Vi vet att guildmärken ges genom att stämpla någon med gummitätningen som saklig. När Lucy kom in i guilden använde Mira den här enheten på Lucy för att ge henne märket.

I striden Lucy vs. Flare försökte Flare bränna guildmärket. {Så jag tror att någon magi kan ta bort den}.
Framtiden Lucy hade inget guildmärke. {Kanske för att guilden förstördes och guildmärket också försvann eller någon tog bort det från henne}

Detta svar är bara baserat på anime :)

1
  • 1 Framtida Lucy hade inte sitt märke längre, för hennes högra arm, den plats som märket befann sig på, saknades. Hon hade tappat armen under sina slagsmål med drakarna.

Menaka gav ett bra svar men jag vill lägga till:

  1. Ingen speciell magi behövs för att ta bort ett guildmärke. Främst för att märket och guilden är mest troligt kopplade.Vi kan se detta från hur Future Lucy slet sönder efter att ha sett guildmärket på Present Lucys hand (som nämnts i Menakas svar).

  2. Flare ville faktiskt använda sin magi för att gravera Raven Tails märke på henne

  3. Märket kan bara tas bort av personen själv, antar jag. Annars kan vem som helst med magi lätt ta bort andras guildmärke som för vissa är deras stolthet och glädje som Lucy är med Fairy Tails märke. Detta framgår också av hur Yukino måste ta bort Marken själv framför sin guild vid den tiden.

3
  • strider inte din andra punkt mot din 3: e punkt?
  • @Dimitrimx nej det gör inte vad jag försökte påpeka på min andra punkt var att flare ville ge lucy ett ärr någonstans av korpsvans guildmärke. Hon hade inte för avsikt att ta bort Fairy Tails märke. Hon ville förödmjuka Lucy mer genom att få henne att bära fiendens guild.
  • @xwillflame, jag tror att någon annan kan ta bort det, för Yukino sa, "Han fick mig att radera mitt eget guildmärke!" Det innebär att Jiemma (Sabertooth's Guild master) kunde ha raderat det själv eller sagt till någon annan att radera det. Dessutom var Natsu arg på Jiemma för att hon fick Yukino att radera sitt eget guildmärke.

Guildmärket försvinner inte riktigt om personen inte förvisas från guilden.

Men det är sant om framtida Lucy inte har en eftersom Fairy Tail inte existerade, som när Wendy fick reda på att hennes guild Cait Shelter inte existerade, försvann hennes guildmärke.

Å andra sidan förvisades Laxus från guilden men hade fortfarande sitt guildmärke när han fick tillbaka, så det är inte meningsfullt.

Till slut säger jag att det egentligen bara är något som mästaren kan göra.

En persons märke är något som symboliserar deras del i ett lag eller en guild. Det här märket kan inte torkas bort lätt eftersom det är som ett permanent markeringsstämpel. Vi vet detta för att vi kan se tider då Lucy duschar och hennes märke fortfarande syns tydligt.

Men ett märke burk tas bort som visas när Wendys varumärke togs bort från Cait Shelter eftersom guilden inte var verklig eller existerar men också kopplade guilden sedan bort. Kraftfull mörk magi är också tillräckligt stark för att göra detta. Om guilden inte längre finns eller "står" försvinner märket när förseglingen bryts eftersom magin från stämpeln inte längre är giltig. Men ingen vet riktigt hur man tar bort ett märke.

Ingen nämnde detta, så jag trodde att jag skulle göra det. När Fairy Tail upplöstes efter Tartorous Prövningen kan vi fortfarande tydligt se att Lucy har sitt guildmärke. Grå, Natsu och Erza ses också ha Fairy Tail Guild Mark i X792. Om mästaren hade makten att ta bort guildmärken, antar jag att Makarov skulle ha tagit bort allas guildmärken för att se till att de inte hade sitt hjärta fortfarande på Fairy Tail. På grund av detta är det säkert att säga att det inte är Mästaren som tar bort guildmärken utan personen. Det verkar som att ta bort ett guildmärke ofta är traumatiserande, baserat på Yukinos erfarenhet av att ta bort märket. Naturligtvis förvisades hon från guilden och i berättelsen med Laxus och Thunder Legion ser vi inte de fyra visar mycket ånger om att ändra deras guildmärken. På grund av detta skulle jag säga att du måste ha det magiska verktyget som placerar guildmärken för att magin ska fungera. Med tanke på detta kan vi anta att en andra part skulle ta bort guildmarkeringen. Jag vet inte om detta stämmer eller inte ser eftersom Minerva också tog bort och ändrade sitt guildmärke. Så vi vet inte riktigt mycket om det förutom att guildmärkena kan tas bort och ändras. Det kan ha något att göra med hur en person identifierar sig? Vi vet bara inte mycket. Men jag tänkte bara påpeka det.