Anonim

Fråga mig något med den riktiga Q!

I Yggdrasil förlorar en spelare 5 nivåer vid döden, så eftersom Enri är en nivå 6, antyder det att hon skulle kunna motstå uppståndelse?

I den nya världen står det att uppståndelse kostar vitalitet och utan tillräckligt skulle personen vända sig till aska. Personen måste också vara villig att uppstå. Med en tillräckligt hög nivå, antar jag att Enri kan återföras som hon för närvarande är, särskilt eftersom hon skulle vilja återvända till trollarna och byn. Finns det några starka bevis som inte skulle överleva uppståndelsen?

Innan vi pratar om uppståndelse måste vi identifiera orsaken till uppståndelsen. Det finns tre kända trollformler för att återuppliva en död person. 5: e nivån - uppväcka döda, 7: e nivån - uppståndelse och 9: e nivån - sann uppståndelse. Var och en av dem har sin egen regel för att förtrollningen ska fungera.

I wiki sägs det att 5: e nivån kommer att orsaka en 5-nivå nedåt och en viss minskning av livskraften. Men i min tolkning ses förlusten av nivåer i sig som att förlora livskraften. Det är i grunden för att människorna i den nya världen inte kan se sin egen nivå så att om den erforderliga nivån inte räcker, kommer de att förvandlas till aska istället för att om nivån är lägre än 1, upphör de i princip att vara en levande varelse.

När det gäller 7: e och 9: e, är inte mycket känt om det annat än straffet lägre än den lägre nivån, och endast 9: e nivån sann uppståndelse kan avbryta 9: e nivån insta-döden stava sann död.