Anonim

Drift86 Gameplay and Review - Initial D Arcade Game?

Jag har redan sett varje avsnitt från serien (laddat ner från torrentwebbplatser), men ville köpa en officiell låda eftersom jag mår dåligt med att inte ha de ursprungliga grejerna.

Jag ville veta om det finns en definitiv dvd / bluray box-utgåva. Jag kämpade alltid med att hitta anständig kvalitet på video / ljud.

Helst skulle det finnas en Blu-ray-samling i 720p åtminstone och med 5,1 DTS japanskt ljud.

Genom att göra en snabb sökning på ebay hittade jag den här, som är planerad att släppas om några dagar, men jag vet inte exakt vad det är.

Var ska jag leta efter det här? Det skulle självklart vara perfekt om engelska undertexter fanns tillgängliga, men jag antar att jag håller fast vid japanska utgåvor om kvalitet berörs.

3
  • borde ge archonia ett skott
  • Jag vet att du kan hitta DVD-skivorna på funimation.com/shows/initial-d/products 480p 5.1 men ingen information om BD ännu eftersom de verkar komma ut om två dagar i Japan.
  • Jag har hört de engelska utgåvorna är censurerade och så, åtminstone i första scenen. Jag skulle vilja ha den bästa versionen, även om jag själv måste ställa in undertexter senare.

Amazon Japan förbeställer den nya två-lådan "komplett" premium-BD-låduppsättning för 31 080 yen vardera (Amazon-pris per detta inlägg).

Den första BD-låduppsättningen, Vol. 1, planeras släppas 21 februari 2014 och innehåller 6 BD + 3 CD-skivor med:

#Initial D: First Stage (26 eps) #Initial D: Second Stage (13 eps) --- #CD: Radio Stage Part 1 #CD: EXTRA-DRAMA CD Vol. 1 & 2 

Anteckningar från CD Japan:

Första Premium-utgåvan av Blu-ray Box inklusive komplett första etapp (26 avsnitt), andra etapp (13 avsnitt), special-CD Vol1 "Initial D Radio Stage Part1", special CD 2 "EXTRA-DRAMA CD Vol.1 & 2" (2 skivor) , speciella originalvaror (2 slag) och specialhandbok i en lyxig låda.


Den andra BD-uppsättningen, Vol. 2 planeras släppas 21 mars och innehåller 7 BD + 3 CD-skivor

#Initial D: Third Stage (Movie) #Initial D: Fourth Stage (24 eps) #Initial D: Extra Stage (4 eps) #Initial D: Battle Stage (2 eps) #Initial D to the Next Stage - Project D e Mukete (1 eps) --- #CD: Radio Stage Part 2 #CD: EXTRA-DRAMA CD Vol.3 & 4 

Anteckningar från CD Japan:

Andra Premium Blu-ray Box släpp inklusive tredje etappen (film), fjärde etappen (24 avsnitt), extra etapp (3 avsnitt), stridssteg (2 avsnitt), projektavsnitt, special-CD Vol1 "Initial D Radio Stage Part2", special CD 2 "EXTRA-DRAMA CD Vol.3 & 4" (2 skivor), speciella originalvaror (2 slag) och specialhandbok i en lyxig låda.

NOTERA: Skivorna är regionsfri och innehålla NEJ undertexter.

För närvarande endast Femte scenen (14 eps), den kommande filmen (planerad för sommaren 2014) och "Final Stage" (ännu inte producerad) saknas i samlingen.

7
  • Tja, jag vet om den här uppsättningen som jag angav i frågan, men jag vet fortfarande inget om video- / ljudformat. Har du någon information om det?
  • 1 Avsnitten ominstalleras i Blu-ray-kvalitet. Blu-ray i sig är en Blu-ray-hybrid så det spelas också på DVD-spelare. Det är standardformatet 16: 9 (1,78: 1). Den officiella FB-sidan har några fler bilder på lådan och skivorna.
  • Hmm det är intressant. Jag visste aldrig att denna hybrid-Blu-ray-sak fanns. Har det också bekräftats att det är 720p eller 1080p videokvalitet?
  • 1 Jag kunde inte hitta någon information om upplösningen. Jag tror inte att de gjorde cel-animationerna redo, och eftersom vissa säsonger som Second Stage animerades digitalt med en (löjligt) låg upplösning (eller brist på utjämning). Så den stora frågan är förmodligen den första uppsättningen en ny HD-telecine eller en exklusiv skala från en kompositkälla? Men att döma mitt klipp från ~ 30-talet på den officiella FB-sidan för utgivningen verkar det finnas några betydande förbättringar.
  • Kan du tillhandahålla länken för den här 30-talsvideoen? Jag hittade inga videor på sidan förutom den nya filmtrailern.