Anonim

Boondocks Riley Fuck You Tal

Jag snubblade över en riktigt intressant anime som börjar med att två unga män utforskar ruinerna som flyter på himlen och letar efter reliker från de gamla hjältarna. De snubblade över en tjej som gick bort och när hon vaknade vägrade hon att berätta vem hon var.

De förde henne tillbaka till byn, bara för att förklaras att hon inte kunde se huvudkaraktärens vän eller någon av byborna eftersom de var "andar", och huvudpersonen kunde bara se dem eftersom de hade vuxit upp där , han har vant sig vid deras "närvaro".

Flickan lockade till slut ett monster som bröt igenom barriären som skyddade byn och tvingade byborna att försvara sig.

Tyvärr är det så mycket jag kan minnas. Förhoppningsvis är detta tillräckligt med information.

Låter som Tales of Zestiria: Doushi no Yoake.

Den hade en OVA producerad av Ufotable och sändes i december 2014 för att marknadsföra det ursprungliga spelet.

Berättelsen fokuserar på Sorey som går på jakt efter att återställa freden i sitt hemland. Kvinnan du kanske hänvisar till är Alisha, den brunhåriga flickan från bilden, vem Sorey, den mörkbrunhåriga killen och Mikleo, den vithåriga, träffades när de utforskade dessa nämnda ruiner. De förde henne till Soreys land, som beboddes av dessa andar, där bara Sorey faktiskt kunde se dem.

Källa: Wikipedia

1
  • 1 Det bör noteras att OVA släpptes för att marknadsföra det ursprungliga spelet som den inkluderade Wikipedia-länken huvudsakligen talar om. Info om OVA finns under avsnittet Mediaanpassningar på sidan