Anonim

VARFÖR JAG ÄLSKAR CS: GO SURF

Visserligen är jag bara 60 episoder i, så det här kan redan ha ett svar. Men så hypotetiskt som detta kan, på grund av det faktum att det verkar omöjligt, är jag helt enkelt nyfiken på vad hardcore Fairy Tail-fans tror kan hända om Natsu kunde äta en stjärnas eld? Hur stark kan han bli? Hur mycket kan hans fysiska form förändras? Skulle en stjärns gasformiga eld till och med vara kompatibel? Om du har kunskapen skulle jag inte ha något emot att någon tillämpar lite "scifi" teoretisk vetenskap och möjligen till och med matematik på svaret. Letar du efter en bra läsning av ett svar! Lycka till och tack!

1
  • Stjärnor är INTE eld!

TL: DR, Natsu skulle vara en OP-eldgud och skulle aldrig behöva äta eld någonsin igen

Så vitt vi vet tillåter Natsus magi honom att absorbera eld (oavsett om den är magisk eller naturlig) och låter honom omdirigera den och använda den hur han vill. Från alla referenser finns det inga nackdelar med att konsumera överflödiga mängder eld, och vi vet inte heller den absoluta gränsen för hur mycket eld Natsu kan konsumera. Så inom Canon of Fairy tail, om Natsu faktiskt konsumerar en stjärna, kan han lika gärna inte behöva äta mer eld, såvida det inte var i försvaret; han skulle kunna pipa eld och använda eldmagi när som helst.

Men låt oss spekulera en minut och försök att VETA ut det här. Om Natsu kunde konsumera någon mängd eld, måste drakemördarens magi kunna skydda sina inre organ från att rivas isär av värmen och energin som genereras av någon form av eld. Men en stjärna är en oändlig fusionsreaktion, och stjärnans massa kan påverka stora massor av materia. Om Natsu kunde konsumera en stjärna skulle han alltså konsumera hela den massan. Med tanke på att Natsus kanonhöjd på 175 cm och den genomsnittliga mänskliga vikten på 65,3 till 79,8 kg, med en potentiell volym på cirka 0,06 till 0,08 m ^ 3. Om Natus skulle konsumera minsta möjliga stjärna (en röd dvärg, som åtminstone väger cirka 7,5% av vår sol) skulle det öka 1,49 x 10 ^ 29 kg. Detta kommer inte att generera ett svart hål, men hypotetiskt kommer så mycket massa att effektivt få planeten att omsluta Natsu i sin kärna. Inte bara döda honom, utan omforma planeten och döda alla på den. Så Natsu skulle vara en eldgud och skulle aldrig behöva äta eld igen, men han skulle också vara den nya kärnan på planeten.

4
  • LoLz. Rekvisita för att få mig att skratta 🤣
  • försökte kanalisera Austin från THE SCIENCE!
  • Detta är förmodligen mitt favoritsvar från och med nu. Tråkigt att det är tekniskt fel eftersom stjärnor inte brinner eller producerar eld utan genomgår en fusionsreaktion. (Syre är ett krav för eld, men det finns nästan ingen i rymden.)
  • och ändå stjärnar vi fortfarande för att "brinna ut" när de närmar sig slutet av sina livscykler, och "bränna deras bränsle" när deras kärnor kollapsar. dessutom är eld / lågor som en kemisk reaktion produktion av joniserade gaser som reagerar genom att avge värme och ljus. De mest vetenskapliga definitionerna är plasmas huvudsakliga egenskaper. Stjärnor är i huvudsak bollar av plasma som produceras av kärnfusionsreaktionen.