Anonim

ശരീരത്തിനുള്ളിലൂടെ കാണാൻ പറ്റുന്ന കാമറ | Senaste tekniska nyheterna: Den här nya kameran kan se genom människokroppen

I Naruto Shippuden använde Minato Namikaze, den fjärde Hokagen, teleporteringstekniken (Hiraishin no Jutsu). Tobi å andra sidan använder transporttekniken (Kamui).

Hur är transportjutsu och teleporteringsjutsu olika eftersom båda innebär att man flyttar saker till andra platser?

8
  • Vilka jutsus hänvisar du till? Det finns så många olika typer av rymdrelaterade tekniker XD
  • Du måste vara mer specifik än så. Vänligen inkludera japanska namn, fullständiga engelska namn eller länkar i din fråga, så att vi kan ta reda på exakt vilka tekniker du hänvisar till. Jag har lagt frågan tills du redigerar för att förbättra den. Lycka till och njut av sajten! :)
  • @Madara Uchiha: Jag trodde att taggen "naruto" skulle vara tillräcklig. Mitt fel! Är redigeringen tydligare nu?
  • @John: Det finns många transport- och teleporteringstekniker i Naruto. Jag vet redan att du pratar om Naruto, men vilka tekniker i synnerhet? :)
  • @John Inom transport och teleportering finns det en uppsjö av jutsus, inte bara två. Från toppen av mitt huvud kan jag tänka på kroppsflimmer (höghastighetsrörelse), åskgud (teleportera för att markera), kamui och omvänd kallelse.

Jag antar att du hänvisar till Obito's Kamui och Minato's Flying Thunder God.

Grunderna för båda Jutsus är ungefär lika. I båda Jutsu kan användaren transportera sig från en plats till en annan (vanligtvis kallad teleportering).

Låt oss börja med Minatos Jutsu. Enligt Flying Thunder God Technique-artikel på wiki:

The Flying Thunder God Technique är en teknik skapad av Second Hokage, Tobirama Senju, som gör det möjligt för användaren att transportera sig till en given markerad plats direkt. För att aktivera denna teknik placerar användaren en speciell tätning eller "teknikformel" ( , jutsu-shiki) för att markera en avsedd destination. När detta är gjort kan de ange ett dimensionellt tomrum efter behag som omedelbart transporterar dem till platsen för tätningen.

Nu kommer vi till Obito's Jutsu. Enligt Kamui-artikeln på wiki:

Kamui tillåter användaren att överföra allt till en annan dimension. När ett mål har skickats till denna dimension kan det inte fly. Denna teknik, när den används genom Obitos högra öga, kan också göra användaren "immateriell" genom att transportera delar av kroppen till samma fickdimension.

Skillnader:

  • Kamui behöver inget märke eller speciell tätning för att det ska fungera.
  • Kamui kan endast utföras om användaren använder MangeKyou Sharingan, medan Flying Thunder God inte behöver Mangekyou Sharingan.
  • Kamui skapar utrymme i olika dimensioner där användaren kan överföra objekt eller sig själv och kan stanna kvar i den dimensionen så mycket tid som användaren vill, men i Minatos teknik transporteras användaren omedelbart till en markerad plats.