Anonim

Food Wars - Säsong 1 Avsnitt 19 & 20 REAKTION

Jag har aldrig sett en manga med så många fullfärgs kapitel. Jag tror för Fuuka, Kimi no Iru Machi, Suzuka (alla av samma författare), och många andra manga har bara några sidor med färg manga när det finns en färgutgåva.

Men från kapitel 116 till 134 (i skrivande stund) har alla kapitel en annan version som är i fullfärg. Ur mitt perspektiv är detta väldigt ovanligt. Jag förstår att det är en mycket populär manga, men manga som jag listade ovan och andra manga är bara eller till och med mer populära, men ingen har enligt min kunskap haft så många strängar i fullfärgade publikationer.

Finns det en anledning till detta eller hade författaren / konstnären bara mycket extra tid att ägna sig åt att färga mangan?

0

Jag tror att de kommer från den här digitala tidningen, som är gjord av Shueisha Inc .. Så det betyder att den görs varken av konstnären eller författaren. Jag tror också att det bara kan bero på att anime blir populärare att de också försöker stärka mangan. Det är mina två cent åtminstone.