Anonim

del 1 om varför goku slår superman

I det senaste avsnittet av DBS ser vi att Goku ses flyga till Krillin och Dendy - varför använder han inte direktöverföring? Om han använde det, kunde han spara lite tid och träna för maktturneringen. Varför gör han inte det?

Goku handlar inte om optimering eller är inte orolig för turneringen. Han ser bara fram emot att träffa människor med stor kraft och testa sina gränser mot dem.

Plus, många gånger visades det många gånger (Jag vet att jag blir rostad för det här) som Goku har blivit över säker på sin makt och till och med bli sårbar för attacker under strider. Det är också kul att flyga runt i höga hastigheter.

Så han använder inte omedelbar transmission förrän den är absolut nödvändig och tror inte att han behöver träna under tiden.

Goku är inte ingenjör, han strävar inte efter att optimera sin livsstil och planerar inte heller så långt framåt.

Om han började göra det skulle han inte vara den Goku vi känner till, han skulle helt enkelt inte vara den karaktär vi känner och älskar.

Det finns många saker han kunde ha gjort som skulle ha varit smarta i Dragon Ball, Dragon Ball Z, GT och nu super men han är den han är för att han inte gör dessa saker.