Anonim

Senior Superlative Song- Mikeeb

Efter Sosuke Aizen, Gin Ichimaru och Kaname Tousen avslöjar sig nära slutet av säsong 11, börjar Shinji Hirako och de andra Soul Reapers som senare blir Vizards plötsligt Hollowfy.

Först trodde jag att eftersom det sista vi såg av Kensei Muguruma innan han Hollowfied var att han blev knivhuggen av Kaname Tousen med sin Zanpakutos frigörelse, trodde jag att Kaname kanske gjorde något mot Kensei och Mashiro Kuna. Men när Aizen dök upp och laget börjar Hollowfy innan Kaname dök upp. Också Hiyori Sarugaki hölls för det mesta av Shinji och det fanns inget som tyder på att hon körde in med Kaname när hon kämpade mot Kensei och hon Hollowfied medan Shinji höll henne.

Så jag undrar hur Aizen startade Holllowfication på Shinjis team?

Vi vet inte riktigt vad som skapade Hollowfication-processen. För att citera från Wikia:

Det är oklart hur de andra Visored fick sin nuvarande status. Vad som är känt är att Sōsuke Aizen var medverkande i Hollowfication-processen, men om han visste om resultatens fulla potential återstår att ifrågasätta. Processen som används verkar spridas som någon form av möjlig infektion genom sår som har de önskade effekterna på själar med högnivå Reiryoku, jämfört med själar med lågnivå Reiryoku. De smittade upplever stor sjukdom och trötthet, så småningom kräks upp Reishi i form av en vit vätska, som bildar början på deras ihåliga mask innan de fortsätter att förvandla deras kroppar och förvränga deras sinnen. Förutom det är allt som är känt att processen accelereras av ökad stress. Det avgörande resultatet gör en Shinigami till en i första hand ihålig-liknande humanoid, vilket är en mycket instabil omvandling som orsakar sinnelöshet och aggression.

Det bör noteras att alla medlemmar i Visored utom Shinji och Hiyori skars av Tousen, och Hiyori sårades av Hollowfied Kensei och Shinji skars av Hollowfied Hiyori, så Wikias påstående att Hollowfication-processen förmodligen orsakas av infektion genom sår är sund .

Det är dock nästan säkert att källan till Hollowfication-processen är Hougyoku:

Hollowfication / Arrancarification: Även om inte riktigt en förmåga hos själva Hōgyoku, tog klotet denna egendom eftersom det är vad Kisuke Urahara önskade när han uppfann den. Genom denna kraft kunde Hōgyoku användas för att kringgå barriären som skiljer Shinigami och Hollows. Som sådan kan det leda till att Shinigami genomgår hollowfication och håligheter genomgår arran-karifiering. Dessa processer leder till skapandet av en Hollow-Shinigami-hybrid respektive en Arrancar.

1
  • notera också att White initierade hollofikationsprocessen på Masaki bara genom att bita henne. Dessutom var de alla under Aizens hypnos så vi vet inte ens om det vi såg är vad som faktiskt hände.