Anonim

Battlefield Hardline Trailer - le FPS ultime!

Jag har nyligen kollat ​​på allt originalet Naruto och har börjat på Naruto Shippuden (runt avsnitt 20 från och med nu). Nyligen hörde jag att filmen The Last: Naruto the Movie kom ut. Från vad jag har hört har filmen spoilers om slutet av mangan (som kapitel 700), men jag läser för närvarande inte mangan (även om jag planerar att börja).

Om jag skulle titta på filmen, när sker filmen inom Naruto Shippuden, Om överhuvudtaget? Jag såg någonstans säga att det ägde rum omkring avsnitt 399-400, men jag hörde också att en serie efter Shippuden kommer, så jag vet inte om jag ska titta på Shippuden, sedan den kommande serien, och sedan filmen.

0

The Last: Naruto the Movie äger rum två år efter händelserna under fjärde världskriget i Shinobi, dvs. två år efter kapitel 699. Det sista kapitlet i mangan, kapitel 700, visar händelser som äger rum mer än 10 år efter fjärde Shinobi-världskriget . Så tidslinjen för Den sista faller mellan kapitel 699 och 700. Kronologiskt äger filmen rum efter Shippuden-serien.

När det gäller din ursprungliga fråga är de aktuella episoderna av Naruto: Shippuden-serien fyllmedel. Så de är inte baserade på mangan och är gjorda speciellt för anime. Men när man tar bort fyllbågen, är det för närvarande i kapitel 662 av Birth of the Ten-Tails 'Jinch riki arc.

För mer Naruto-relaterade saker, kolla in wikiasidan.

1
  • 1 För de som läser detta inlägg just nu har anime-serien nått kapitel 683 (Kaguya-bågen). Det finns fortfarande fyllmedel, men det är nu blandat med faktiska kanonepisoder.