Anonim

6 Increíbles Celulares Que Deberías Conocer || Los Celulares Del Futuro # 5

Vad vet vi om Shirous biologiska föräldrar / morföräldrar / etc.? Vet vi ens någonting alls?

Detta är relevant för t.ex. förstå varför Shirou kan utföra magecraft trots att han antagligen hade haft föräldrar som inte var magiska. (Dessutom är det bara konstigt att han verkar aldrig säga någonting om dem. Han var verkligen gammal nog för att komma ihåg dem när de dog i elden i slutet av det fjärde gralkriget.)

5
  • Jag tror inte att det finns något om dem förutom det faktum att de dog till följd av hur fjärde kriget slutade. vi känner inte ens Shirous ursprungliga efternamn. med tanke på att Rin blev förvånad över att Shirou var en Magus som skulle betyda en av två saker. 1) Shirous ursprungliga familj var inte magi eller 2) de var magi men drev aldrig en verkstad men de kan till och med ha varit olagliga om Magus Families är skyldiga att presentera sig för den andra ägaren oavsett om de inrättar en workshop eller inte (med undantaget när du deltar i Holy Grail War)
  • Detta förvirrade mig alltid; Jag antog att Shirous föräldrar inte var magi men han var kunna lära sig lite magi från Kiritsugu. När man tittar på Waver Velvets historia verkar det som om det är möjligt för icke-magi att bli magi, med familjens kraft som ökar när den blir äldre. Kanske är Shirou ett fall som Waver Velvets mormor, som var en icke-magus men lärde sig lite grundläggande magi och etablerade en blodlinje.
  • @Torisuda det skulle vara mycket vettigt eftersom de större familjerna som Tohsaka måste ha börjat någonstans
  • I storyn Prisma Illya lär vi oss några saker om hans familj, åtminstone i den mån en av karaktärerna är hans syster (i en alternativ verklighet). Jag grävde inte in i den mangan tillräckligt för att veta om det finns något utöver det; Jag vet inte om det definitivt har angetts om de är biologiskt besläktade eller inte. Dessutom är dess faktiska förhållande till FSN-universum i bästa fall tveksamt.
  • hmmm. . . kanske hans familj blir offer när Kiritsugu bombar hotellet där Lancer's Master bor.

Identiteten på Shirous biologiska familj avslöjades aldrig i spelet, anime eller manga av Fate / Zero och Fate / Stay Night. Det enda du vet om dem är att de dog på grund av slutet på det 4: e heliga graalkriget.

När det gäller anledningen till att Shirou kan utföra magecraft, orsakas det av manteln Excalibur: Avalon, som har implanterats i Shirous kropp av Kiritsugu. Även om det inte förklaras tydligt.

1
  • 5 "Shirou kan utföra magecraft, det orsakas av manteln i Excalibur: Avalon." Utarbeta gärna vad som ledde dig till denna slutsats.

För att svara på din första fråga,

Vad vet vi om Shirous biologiska föräldrar / morföräldrar / etc.? Vet vi ens någonting alls?

Jag skulle vilja säga att det inte har lämnats någon information angående den på webbplatsen anime / manga / visuell roman / spel / wikia. Det finns dock denna information på wikiasidan.

Tio år innan ödet / övernattningen började var Shirou en vanlig pojke som bodde hos sina föräldrar i Shinto. Den stora branden som orsakades av innehållet i den heliga gralen som släpptes ut i slutet av det fjärde heliga gralskriget dödade båda hans föräldrar och lämnade honom dödligt sårad i branden.

Därför vet vi att hans biologiska föräldrar dog under fjärde Holy Grail War.

För att svara på din andra fråga,

Att förstå varför Shirou kan utföra magecraft trots att han antagligen hade haft föräldrar som inte var magiska.

Återigen säger wikiasajt det

Shirou bad ständigt Kiritsugu att lära honom Magecraft. Kiritsugu följde så småningom trots att han ogillade Shirous önskan att lära sig sitt hantverk.

Det är därför Shirou Emiya kan utföra magecraft.

För att svara på din tredje fråga,

Han verkar aldrig säga något om sina föräldrar.

Allt jag kan säga att det inte finns något definitivt svar på denna fråga på grund av att det inte finns någon hänvisning till detta i något av de ovannämnda medierna.

0

Som avslöjades under Epic of Remnant in Fate / Grand Order (En alternativ tidslinje) använder Pseudo-tjänaren Sengo Muramasa Shirou Emiya-kroppen eftersom de är kompatibla. Muramasa säger senare att det finns en möjlighet att Shirou är hans ättling.

Ok, verkligen? En, Shirou kommer inte ihåg någonting före branden. Branden förvrängde bokstavligen honom, vilket gjorde hans sinne omänskligt nog för att hysa en verklighetsmarmor, och på grund av hans överlevandes skuld när det hände och hans vördnad mot personen som räddade honom som en hjälte, var hjältemod praktiskt taget inbäddad i hans själ. Förvrängning liknar att bli Eldritch i liten utsträckning. Det är inte normalt och han förlorade sina minnen i den där flamman. Två, han kan utföra magecraft eftersom han föddes med Circuits. Men anledningen till att Avalon är anledningen till att han kan använda magecraft är att Kiritsugu halvbedömde sin undervisning och att han gjorde det fel och förvandlade sina nerver till provisoriska, tillfälliga magiska kretsar varje gång han använde magecraft istället för att använda sina faktiska kretsar. Detta försvagade vanligtvis människor men avalon botade den skadan och tillät honom att utöva den nästan självmordsmetoden av magecraft. Rin väckte sina faktiska kretsar under kriget.

Anledningen till att han hade kretsar, bakgrunden till sin familj, namn eller verkliga ålder, vet ingen riktigt. Och varför skulle Shirou prata om något som han inte kommer ihåg och inte har någon anknytning också för att han inte gör det? Förutom hans enspårade sinne mot självuppoffring som hindrar honom från att bry sig om sig själv.

1
  • När man läser detta svar verkar det förlita sig mest på åsikter snarare än fakta. Försök att ta med källor för att stödja dina anspråk och ta bort onödiga meningar. Svaren bör vara direkt till sak och de ytterligare förklaringarna bör vara relevanta.