Anonim

King Finrod Felagund - Episk karaktärshistoria

Jag ber om ursäkt om detta är fel StackExchange-webbplats. Jag funderade ganska hårt om den här frågan om röstspel hör hemma i "musik", "ljud", "filmer" eller "anime" eftersom det är de närmaste kategorierna, där sång / röstspel inte är StackExchange-samhällen.

Okej, på frågan märker jag några men väldigt få manliga röstaktörer som Trapman gör ett loli-röstintryck. Till exempel vid 35:40 i den här videon kan du se honom göra en loli-röst: https://youtu.be/0onFT8e7wv0?t=2140

En annan person som gjorde det var BobaTeaVA, en manlig röstskådespelare på Fiverr. I den här videon bad CDawgVA en röstskådespelare inklusive BobaTeaVA att rösta på samma scen som båda hade kvinnliga och manliga karaktärer klockan 9:06: https://youtu.be/XEVxc6TmdBs?t=546

Naturligtvis, med så mycket få manliga människor som gör det, kanske 2-4 som finns i hela världen som talar engelska från min Google-sökning av "manlig röst skådespelare röst fungerar loli / anime flicka röst", jag är skeptisk. Båda exemplen ovan hävdar att de inte använder programvara för röstväxlare. Jag undrar om en röstväxlare användes, som killen som visade sitt ansikte också kunde trycka på en knapp för att byta röst. Jag skulle vilja lära mig att rösta agera en animeflicka / loli-röst som en man, men det första steget är att se till att det är möjligt.

1
  • Tja ... Jag tror att det verkligen är möjligt: ​​röstfeminisering (notera: medan ämnet är under "transgender" är fokus på röstterapi). Music.SE har också ett liknande ämne om hur man sjunger som en tjej för män ?. Men problemet är om du (individen) är möjliga att göra det (jag kommer verkligen inte med min basröst).