Anonim

Kan denna 2-åriga namnge varje WWE-temasång?

I Bulbapedias artikel för EP068 "Make Room for Gloom" säger avsnittet Trivia detta:

Ash nämner att Brock kommer att hitta många fler tjejer som kommer att avvisa honom. För att vara exakt hittade Brock över fem hundra fler tjejer som avvisade honom i sin tid i anime.

Är detta korrekt? Hur många gånger blev Brock avvisad av kvinnor under anime?

8
  • Och ja, jag inser att det finns hundratals avsnitt med Brock i dem och att de flesta av oss inte har tid att gå igenom dem. Men tydligen säger någon att ha gjort det för att få en exakt räkning, och jag är villig att vara tålmodig för att få veta om de har rätt svar. Jag ska ge så mycket som möjligt om någon ger ett tillfredsställande svar.
  • "Avvisad" är en ganska laddad term. Det finns tillfällen då kvinnan kommer att göra henne ointresserad av Brock kristallklart; det finns tillfällen då en annan karaktär helt enkelt drar i örat (eller att en av hans Pokémon attackerar honom) för att få honom att slå av flörten. Om vi inte räkna någon av de tider då han fick örat av Misty eller Max, eller när han attackerades av sin egen Pokémon, då kan det antagna antalet gånger - praktiskt taget varje gång han stöter på sjuksköterskan Joy eller officer Jenny - naturligtvis komma ner en hel del, eftersom det är sällsynt att antingen Misty eller Max lämnar detta okontrollerat.
  • Trivia tillkom av Skulblaka Shurtugal den 3 december 2010. Jag tyckte emellertid inte att det omtvistades vare sig på artikelns diskussionssida eller författarens samtalsida. Tyvärr är jag rädd att författaren har varit inaktiv sedan 2011.
  • Jag tror inte att någon kvinna i ansiktet avvisade brock ... det var maj och andra lagkamrater som använde honom för att hålla sitt år .. Jag kan ha fel