Anonim

DJI Phantom Drone Fly Away Crash Video

Obs! Hela denna fråga är en spoiler, så det är inte meningsfullt att placera hela frågan i ett spoilerblock, läs med din egen försiktighet.


I slutet av Ockultisk; Nio, Yuta Gamon avfyrar den olåsta Poya-Gun (avslöjad för att vara Wardenclyffe Gun) på Odd Eye för att stoppa den nya världsordern från att slutföra sitt uppdrag.

Det antas att han aldrig kommer tillbaka till den mänskliga världen (AKA återuppstår som resten av huvudrollen), men vad hände exakt med honom?

Jag är särskilt förvirrad över betydelsen av att Sky Sensor spelar statiska ljud i sin fars gamla inspelningsstudio i slutet. Återvände Yuta till våglängden avsedd för de döda och i sin tur återförenades han med sin far (igen) eller fastnade han i den våglängd som den nya världsordningen flyttade till i ett försök att hindra Yuta från att stoppa dem?

Gamon Yuuta kan eventuellt återupplivas om det skulle bli en säsong 2, eftersom han baserat på 9-minutersgränsväckningen faktiskt inte gick över tiden när han förstörde anläggningen. Aveline sa också att han kan komma till liv igen i det sista avsnittet.

Så, kanske bara, men det är bara baserat på mitt eget tänkande.

Även om det inte är klart vilken "våglängd" Yuta Gamon är på, är hans anda uppenbarligen fortfarande kopplad till den normala världen. Den sista scenen före krediterna avslöjar att han fortfarande publicerar på sin blogg och försöker tjäna affiliate-pengar. Jag vet inte om det statiska från Sky Sensor betyder mycket, förutom att föreslå att det fortfarande kan ansluta till andevåglängden, även om hans senaste blogginlägg tydligen har något att göra med enheten.

Dessutom, i slutet av krediterna, tappas live action-bilderna från dammen och den sista korta scenen som visar ett "Coldsleep Room" med namnet Gamon Yuta på antyder att hans kropp har återhämtats och har fryst kryogeniskt. Detta skulle ha lagt på den nästan utgångna 9-minutersgränsen för väckelse efter döden. Jag antar att de hoppas kunna göra en uppföljare.

Jag tror att titeln på hans blogginlägg var något i stil med

[Goda nyheter] Jag är ett spöke.

Bildkvaliteten var inte så bra så jag kan ha fel (också, min japanska är inte så bra)

Jag tror att Sky Sensor spelade statiska ljud eftersom den återvände någon form av feedback från frekvensen den använde, förmodligen från Yuta Gamon.

Om vad som hände med honom förblev han död, som vi kunde förstå från finalen i förra avsnittet. Om våglängden han stannade i, så länge han hade Sky-sensorn byter han våglängder hur han vill.

Gamon Yuta (ett barn som var ganska patetiskt när han levde), efter sin egen död, i det sista avsnittet av denna serie, tack vare råd från en medspöke som förklarar för honom hur man kan utnyttja sin dolda potential, blir Gary Stu (kanske ännu bättre) som ett spöke.

1
  • 1 Har du råkar ha en referens för detta?