Anonim

Blir \ "Prestige Master \

Soul Eater-anime nämner bara en Meister som skapade en Death Scythe, och det var Makas mor med Spirit Albarn som Death Scythe hon skapade.

När de andra dödsvapen anlände till Death City efter Asuras släpp, fick vi reda på att Death Scythes var stationerade runt om i världen. Men anime avslöjade inte vem deras Meisters var, eller ens vad som hände dem.

Så jag undrar: Vad händer med en Meister när deras vapnpartner blir en Death Scythe? Skulle processen vara annorlunda med Kid och Thompson Sisters? (Kid uppgav att han hellre skulle använda en Death Scythe han skapade än en av sin fars)

I anime hänvisas Maka till mamma många gånger av Maka, som säger att hon ibland får vykort från platser som hennes mamma har varit på. Därför antar jag att när en Meister gör en Death Scythe, tar de ett jobb som alla andra skulle göra, eller kanske något speciellt uppdrag från Lord Death själv. När allt kommer omkring, efter att vapen har blivit skyter, går de runt i världen och skyddar olika delar av världen.

Detta är bara en teori. Svaret kan ha avslöjats i mangan, men jag vet inte säkert. Jag hoppas att det hjälpte lite.

Meisters som gjorde sina vapen till Death Scythes är sedan redo att ta itu med sina Meister-förmågor som Stein. De blir förmodligen en reservplan när Satan-sama eller Shinigami-sama inte är tillgängliga eller oförmögna att använda Death Scythe. Jag kan inte förstå varför det finns så många Death Scythes som bara används av Shinigami. Det måste finnas mer än bara Shinigami som kan använda dem i tider av nöd.

En annan logisk förklaring skulle vara att Meister som uppgraderar vapnet till en Death Scythe är förmodligen den bästa användaren, så de kallas antagligen bara när det behövs. Men många Death Scythes som fungerar på egen hand (som Justin) kan användas även när Shinigami eller Meister inte är tillgängliga. Tills de kallas till måste Meisters antagligen ta på sig några jobb för att överleva etc. De kan dock kallas för att använda de vapen som de har konverterat till Death Scythe på grund av deras behärskning och våglängdskompatibilitet. Detta kan observeras när alla Death Scythes som Crona förstörde följdes med sina Meisters på platsen.

Jag tror att Anden är den enda personliga Dödskytan och ingen av de andra ska användas av döden. De andra tränades troligen av sig själva eller av en meister som lämnade. Som hur Marie fortsätter att prata om partners som lämnade henne. Det är också möjligt att dödsskytorna kan ansluta till flera våglängder och kan gå mellan flera parters som Stein eller jag är över att tänka detta och animatörerna kom inte med en förklaring.

Jag har sett något på nätet som fick mig att tro att meister, förutom Makas föräldrar, följer sina partners. Jag har inte sett någonting om Marie eller Azusa, men jag har sett det i de andra fallen.

Justin Law är bara en dålig och kan göra det på egen hand så han är undantagen, men de andra 4 borde ha lite information om det.

1
  • Välkommen till Anime & Manga. Kan du försöka hitta och nämna källan till detta (oavsett om det är online-länken eller kapitel # / avsnitt #)? Vi avskräcker svar som inte kan säkerhetskopieras av vissa referenser.