Anonim

10 modiga barn som rymt sina kidnappare

I avsnitt 24 av Durarara !! 2 (det sista avsnittet av Tio), Identifierar Izaya sig för Vorona som en av sina tidigare kunder.

Vad anställde Izaya egentligen Vorona för att göra?

Det var Yodogiri som anlitade henne och Slon för att bortföra Awakusu Akane, och jag verkar inte komma ihåg att ha fått höra vem som anställde dem för att attackera Anri (och i alla fall ser jag inte vad Izayas motiv för att Anri dödas skulle även om hans motiv visserligen är a lite grann ibland ogenomskinlig). Glömmer jag något?

Tyvärr var det Izaya som beordrade dem att skada Anri, vilket hände i Akane-bågen.

Varona anländer till deras gömställe och Sloan berättar för henne om ett annat jobb som Izaya Orihara gav dem att neutralisera, men inte döda, Anri Sonohara

Av anledningen nämndes det inte, men det var förmodligen för att se till att hon inte skulle störa Haruna Niekawa eftersom hon kontrollerade Saikabarnen.

En annan anledning är att Haruna Niekawa vill hämnas på Anri och också vill veta var Takashi Nasujima befinner sig. Izaya har lovat henne båda. Så det skulle vara logiskt för Izaya att använda Varona för att uppfylla sitt löfte till Haruna.