Anonim

NxB NV Naruto So6P & Sasuke RS (MADARA RIKUDOU CHALLENGE)

Rikudou Madara i "Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4" aktiverar sin Limbo Perfect Susanoo och använder den mot Naruto och Sasuke.

Kan han aktivera Limbo Perfect Susanoo i anime? Jag tycker att det är fantastiskt att se den sista striden med Madara innan hans död.

4
  • Jag skulle säga dig, men att förklara det skulle förstöra nästa Canon-scen, men låt oss bara säga att Madara har lite kamp kvar i honom.
  • kanske två eller tre episoder av att slåss mot madara innan hans död räcker för att vara väldigt cool
  • ja, det kan vara ganska coolt och och det skulle vara trevligt att se hans fulla kraft, men vi vet aldrig utanför Filler. Han dör definitivt inte förrän slutet av själva kriget, men han gör inte mycket för att visa upp sin makt nu. Meteor shower är den största maktuppvisning han gör. Det finns bara två strider kvar, men en för att avsluta kriget.
  • Om du höll på med anime tror jag att du nu har ditt svar.

Det gör han aldrig, men det kan han teoretiskt. Han är fortfarande en Uchiha och har fortfarande Rinnegan och använder också Limbo i Six Paths-läge, men det finns ingen anledning för honom att göra det. The Truth Seeking Balls är ett mer perfekt försvar än Susano'o och de nya förmågorna som tilldelats honom av Six Paths chakra verkade vara minst lika kraftfulla, om inte mer, än hans Susano'o.

3
  • men madara visade inte sin fulla kraft som en sexvägs madara. Han dök upp i mangan svagare än obito och delades lätt av sasuke s sowrd. Jag tror att det är nödvändigt att visa full kraft från madara före hans död, det kommer att bli väldigt coolt.
  • @fulleriteman TBH, det finns ingen anledning till att han måste visa upp sin fulla kraft. Visst känner vi en skyldighet för honom att göra det, men ingen författare tvingas någonsin att visa upp allt.
  • Vi vet alla att de inte kunde ha visat Madaras fulla kraft. Även utan det var han en mycket op karaktär så mycket att de var tvungna att rusa i en karaktär som Kaguya.