Anonim

Man of Medan - Cuidado com o Mano do Medão

I det första avsnittet, när Kagura sjunker ner, finns det en extravagant man som ser ceremonin. I det tredje avsnittet, efter att Kagura och Saiga fallit i vattnet, dyker han upp bakom Suitengo och kommenterar Saigas makt och försöker komma med ett namn för det. Suitengu hänvisar till honom som mästare ______ (jag minns inte hans namn).

Jag undrar vem den här mannen var, eftersom det verkar som om han var viktigt nog att vara fokuserad på under ceremonin och han visste genast att Saiga hade blivit en euforisk.

Gick tillbaka, tittade på scenerna i fråga. Jag trodde att det var balettdansös från fjärde avsnittet, skulle förklara varför du inte känner igen honom och varför han inte spelar den framträdande roll du förväntar dig framöver. Om jag har rätt gör det honom Katsuya Shirogane:

En av euforierna som skickas av Suitengu för att hämta Kagura från Saiga, Katsuya Shirogane har förmågan att sträcka sin kropp i vilken tänkbar form som helst (vilket gör att det åtminstone verkar som om hans kropp är gjord av gummi). Känd som Rubber Gimp, var han en balettdansös som var helt besatt av flexibiliteten hos gummi så att den bröt en ung flickas arm för att vara "för stel". Hans huvud sprängdes av Saiga med en spegel för att reflektera hans kameraskott. Hans japanska röstskådespelare är Takehito Koyasu och hans engelska röstskådespelare är J. Michael Tatum. - Wikipedia