Anonim

Hur laddar jag ner thop tv på Android i Telugu 2020 | Thop Tv ladda ner telugu

Brann hela byn ner? Vad sägs om flickan? Hela saken verkar ganska ofullständig för mig. Kan någon förklara slutet?

0

Sunako och munken kom undan. Och började förmodligen sprida sin sjukdom därifrån. De kommer troligen att hålla fast vid låg utfodring snarare än hela bykonverteringen. Sedan det blev riktigt dåligt.

Vampyrerna var tydligt aggressörer när de bytte byborna. Vi börjar verkligen hata vampyrerna. Utöver det hatar vi också byborna för att vara så fogliga och självbelåtna. De hade många varningar om att de attackerades av vampyrer, men ingen tog det på allvar. Så småningom räknade läkaren och munken ut det, men läkaren blev snabbt en blodsfejd.

I slutet av säsongen har vi inte längre synd om byborna eftersom de nu har slagit ihop och vänt kriget. Istället har vi synd om vampyrerna eftersom bara en liten handfull av dem faktiskt försökte slå tillbaka. Vampyrfraktionen var helt enkelt inte förberedd för en enhetsfront. Nittio procent av vampyrerna sprang helt enkelt med vita flaggor över huvudet. Och byborna rivade dem ganska mycket.

Författarna vill att vi ska tycka synd om vampyrerna, särskilt hur sorglig musik fortsatte att spela när en av dem dog. Historien var ganska tragisk.

Det fanns definitivt ett bättre sätt att lösa detta. Men det skulle göra en ointressant historia. Som myndigheter skulle kunna kallas in. Polis, soldater och helikoptrar kunde skjuta ner vampyrerna och sedan spänna fast sina odödliga kroppar till en bår. Och skicka dem sedan till någon underjordisk militärklinik för att köra experiment på dem. LOL. Hjälp till att hitta botemedel och producera också nya vampyrer utan blodsugande och nackdelar med dagsljusfobi. LOL

Hur som helst. Att se byborna vara vaksamma var definitivt en intressant vändning. Bara kroppar överallt.

Det är en öppen final. Efter krediterna finns det fortfarande 30 sekunder som du kanske har missat. Allt detta är antaganden: byn brände men när elden försvinner (rening) återuppbyggde de överlevande den och bybornas liv fortsätter. Den enda Shiki vars status vi inte är säkra på (av romantiska skäl) är Sunako, herrgårdens lilla flicka och huvudmunk; antingen brände de i kyrkan eller överlevde.

1
  • 1 när du slutar avsnittet i slutet ser du en grå bil gå i andra riktningen med munken i den!

Det var minst sagt intressant men som många har sagt verkar det ofullständigt

Slutet på shiki var ett öppet slut där betraktaren själv måste föreställa sig vad som hände

I slutändan visar det att munken överlevde och hade en portfölj (med flickan inuti) som körde ner det vi bara kan anta att det är nationalvägen som talas om i anime

Denna typ av avslutning tillåter också en fortsättning av det Mabey a shiki2 eller säsong 2 Mabey ur vampyrperspektivet vem vet

Men eftersom det avslutades 2010 för 8 år sedan är det osannolikt att animatörer gör ännu en säsong (så sorgligt som det kan vara)

En riktig fråga är hur pojken kom tillbaka när han var bunden för vampyren (Mabey förklarades och jag saknade det men om inte skulle jag vilja veta)

2
  • Välkommen till Anime & Manga, en Q & A-webbplats om anime och manga. Detta är inte ett forum där användare diskuterar allt som är relaterat till ämnet. Så beträffande din fråga i slutet, överväga att lägga upp den som en ny fråga så att samhället kan svara på den. Under tiden överväga att också ta en snabb rundtur för att förstå mer hur den här webbplatsen fungerar.
  • Din sista fråga är mycket bra, ställ den bara som en ny fråga. Svar är endast för svar :)

Som andra har sagt var det några sekunder efter avslutad poäng och det var mer en öppen avslutning som jag personligen tröstar med hur det slutade vara att jag själv inte kunde hitta ett bättre sätt att avsluta det som stödde teman och meddelanden som det verkade att förmedla. Poängen är att ingenting är riktigt bra och inget är verkligen ont. Både människor och vampyrer begick omoraliska handlingar gentemot varandra med självbevarande i åtanke. Allt som finns är perspektiv, det fanns några andra anime jag tyckte om som fick mig att känna på samma sätt genom åren. Shiki har nyligen lagts till i listan. Men pojken var att en sorglig anime är att sanningen är trubbig och otålig.