Anonim

Trinimmortal slår ligan: Alistar

I avsnitt 3 - "Sasuke och Sakura: vänner eller fiender?". efter att ha avvisats för att komma med henne till lunch, pratar Sakura med sig själv hur de skulle vara tillsammans som en grupp under lång tid så det finns gott om tid att lära känna Sasuke. Uppenbarligen är detta inte fallet så lite efter att Chunin-examen Sasuke lämnade och gick med i Orochimaru.

Jag är dock nyfiken på hur länge Sasuke faktiskt var i truppen, bara för att se hur sorgligt optimistisk Sakura var.

Det här var vad jag lyckades hitta, tittade på anime och manga och gjorde lite forskning på internet. Det är känt att dagen för Ninja Graduation Ceremony är runt den 22 januari (Naruto var fortfarande 12 år gammal), eftersom berättelsen började den 18 januari och den 23 januari är Kibas födelsedag (som tog examen från 12 år), och eftersom registreringen var cirka 2 dagar efter starten av Narutos berättelse.

Sedan har vi dagen då striderna med Sound Four och striden i slutet av dalen inträffade, vilket är den officiella dagen för slutet på lag 7. Den dagen är senast 22 september, det är mellan 2 och 22 september, på dessa datum är alla händelser uppfyllda, inklusive att Tsunade måste vara äldre än 50 år, att Shikamaru är 12 år när han bland annat blir Chunnin. Låt oss möta följande.

-22 January - Team 7 formation

-22 September - Fight in the valley of the end

Så Sasuke var ungefär 8 månader på laget. Detta är det närmaste svaret.

Källor: Manga, Anime, Databook 1 och 2, Internet.