Anonim

Hemliga Senju-klanöverlevande som fortfarande finns i Boruto

Hashirama Senju, den första Hokage, gifte sig med Mito Uzumaki, eller hur? Så gör det honom Narutos farfar, farfar, farfar?

2
  • Relaterat: anime.stackexchange.com/questions/7720/…
  • Det är omöjligt att säga. Det enda sättet han skulle göra skulle vara om Hashiramas förfäder "blandade sig" med Uzumaki-blodlinjen, eller om Namikaze-klanen hade Senju-influenser. Helt enkelt för att Hashi gifte sig med en Uzumaki gör dem inte släkt - Det fanns andra Uzumakier som inte var nära besläktade med Mito.

Tja, både Naruto och Hashirama Senju är reinkarnationer av Asura. Bortsett från det kunde Hashirama inte vara Narutos direkta ättling eftersom att gifta sig med Mito Uzumaki inte betyder att Mito Uzumaki är direkt släkt med Kushina. Det kan finnas en liten chans, men möjligheterna är oändliga, förutsatt att Uzumaki-klanen är en stor klan.

1
  • Kuushina fördes in i byn från någon annanstans medan Mito var gammal för att ersätta jinchuriki, hon träffade till och med Mito som jag minns. Det fanns inga direkta familjeband mellan dem. Uzumakis är emellertid en kusinklan till Senjus, så de delar antagligen förfäder och delar definitivt Asura som en förfader för att möjliggöra Asuras migrering i dem båda.

Jag vet ingenting när det gäller user20385s svar eftersom absolut ingenting är känt på Minatos anor om var hans blonda hår kom ifrån, men i förhållande till den faktiska frågan, ja Naruto är tekniskt - om avlägset - släkt med Hashirama . Nej, han är inte Narutos farfarsfar (vilket skulle vara uppställningen med tanke på att Tsunade är hans barnbarn och ungefär 50 år gammal) eftersom Tsunade och Nawaki är de enda två barnbarn som är kända (men vi har ingen aning om de hade kusiner. ) av vilka endast Tsunade överlevde till en ålder för att föda barn, vilket det inte ser ut som hon gjorde sedan Dan dog tidigt i ett av Ninja-krig.

I avsnittet "Den orange gnistan" och dess efterföljande avsnitt som förklarar Kushinas förflutna konstaterar Kushina att senju- och Uzumaki-klaner är avlägsna kusiner, vilket starkt antyds vara för att Rikudou Sennin är deras gemensamma förfader av någon färgad konst av mangan. visar Hagoromo med Uzumakis berömda röda hår. (Även om jag inte har någon aning om det här är Kishimotos återgivningar eller fans gjort) Om detta är sant eller inte är oförklarligt. De kan lika sannolikt komma från ett andra barn födt till Hagoromos bror vars historia aldrig förklaras utanför deras kamp på Juubi. Detta skulle fortfarande göra dem till avlägsna kusiner oavsett om Homura eller Asura är klanens far.

Hon förklarar också att hon togs från Uzu för att bli nästa fartyg eftersom Mito var uppe i ålder och försvagades, men det verkade fortfarande ha några bra år kvar sedan hon sett Kushina anpassa sig till och förbereda sig för livet som en jinchuuriki. Vi vet inte var i klanen Kushina eller Mito faller in med sina födelser. (dvs människor gillar att spekulera i fanfics att de båda är direkt födda från huvudfamiljen och som sådana motsvarar Uzu-kungligheter) Om vi ​​skulle tro att så är fallet betyder det högst Mito hade ett syskon som hade barn och en av dem födde Kushina, vilket gjorde Mito till hennes stora moster. Det skulle göra Naruto till den stora farbrorsonen till Mito men inte närmare än i förhållande till det.

Sammanfattningsvis är Naruto relaterad till 4 av 5 Hokage i serien. Åtminstone lika avlägsna kusiner som klanerna var mycket avlägset släkt, och möjligen genom Mittos äktenskap med Hashirama Senju också, men kanske fortfarande ganska avlägset. Även om han kände till Naruto, om han visste om detta förhållande och träffade Hashirama eller Tobirama, skulle han nog kalla dem båda jiji

Eftersom de tillhör samma klan kanske Naruto kan likna något med Mito Uzumaki på grund av blodlinjen. Med tanke på ett vetenskapligt faktum att DNA-strukturen innehåller något minne från sina föregångare. Du kan vanligtvis ringa någon som är gammal, farmor eller far, men det betyder inte att de är i relation. Ditt antagande att säga att Hashirama kan vara farfar är troligen en gest men mindre sannolikt att det är en riktig relation.

Är Naruto relaterad till Hashirama? Tekniskt sett är alla släkt, hur nära släkt de beror på hur inbrutna Uzumaki och Senju-klanerna var.

Är Hashirama Narutos farfar (jag tror att någon längre bort tidslinjen går ur spel)? Nej, Kushina måste vara hans dotter och flashbacks gör detta mycket osannolikt.

naruto är reinkarnationen av hashirama och hashirama är reinkarnationen av Asura tsutsuki skaparen av senju och uzumaki-klan i grund och botten naruto är reinkarnationen av Asura tsutsuki som skapade uzumaki-klanen och senju-klanen som gjorde hashirama och naruto uzumaki från samma klan också dess drag mellan reinkarnationer för att bekämpa uchiha precis som Asura tsutsuki kämpade med sin bror som skapade uchiha-klanen Indra tsutsuki den äldre sonen till hagoromo som gjorde asura hagoromo son också och barnbarn till kaguya hur som helst de två bröderna kämpade för indra som besatt av svart zetsu och när de dog asura reinkarnerades till hashirama och indra till madara som var en vän till hashirama men sedan besatt av svart zetsu också tvingade dem att slåss och höna de dog hashirama reinkarnerades till naruto av uzumaki-klan som som också skapades av asura och madara reinkarneras till sasuke det är därför naruto och sasuke slåss trots att sasuke inte är besatt av svart zetsu den andra son till kaguya gissar ändå det som gör Naruto Tsunades farfar.

Sage of Six Paths hade två söner, en var Uchiha och den andra Senju. Senju-sonen var dock också en förfader till Uzumaki-klanen, så om du tänker hårt och undersöker djupt kommer du att upptäcka att de två klanerna är släkt. Så Uzumaki- och Senju-klanerna är nära besläktade. Så ja, Naruto är släkt med Hashirama, liksom Tobirama och Tsunade. Naruto är också släkt med Hyuuga-klanen (Sage's bror var förfadern) samt Uchiha-klanen.

1
  • 1 so if you think hard and research deep, you'll find out that the two clans are related Kan du visa din tanke och forskning om detta?

Jag tror att familjen tre är Tobirama okänd tjej Senju. Namikaze Minato

Han får sin sensoriska begåvning av sin farfar. Han är intelligent snabbt beslut Han är snabb som teleportatioń Det enfinger sensoriska De vill vara hokage för att skydda hans by.

1
  • Tobirama är hans farfar och den okända flickan är mormor. Senju han är hans far och namikaze hennes mamma men han ger sitt modernamn han är den enda jag känner som använder teleportering jutsu utan att vara uchiha eller kamui. Tobirama och minato