Anonim

Teheran - Officiell trailer | Apple TV

I serien ser vi Toru aktivera sin kraft då och då. Och inaktiverar det också då och då. Det faktum att han inaktiverar det får mig att undra, har hans krafter några biverkningar? Vad är hans befogenheter i alla fall?

Iron Blood Transformation: En sabotörteknik, aktiverad av extrem mental koncentration, som optimerar och omdefinierar användarens hela kroppssystem. Detta gör det möjligt för Toru att utföra omänskliga fysiska bedrifter, som att stöta bort en feira-enhörning eller hoppa flera meter upp i luften. Omvandlingen förbättrar också hans stridsförmåga och tekniker avsevärt, så att han kan kämpa mot motståndare på hög nivå. En nackdel med att använda Iron Blood Transformation är att tekniken kräver enorm energi. När Toru förvandlas för första gången på mycket lång tid behövde han en enorm mängd mat för att återställa sig själv eller riskera svimning. En annan nackdel är att det gör honom mer mottaglig för gift, eftersom tekniken förbättrar hans andningsorgan som skulle öka flödet av eventuellt gift inuti honom. I anime blir hans hår rött och två röda strimmor passerar över hans ansikte medan de avger en röd aura under omvandlingen.

Källa: Hitsugi no Chaika wiki

2
  • 2 nitpick - det skulle öka cirkulations- system som skulle öka flödet av något gift inuti honom. Andningsvägarna skulle bara påverka inandade gifter, och beroende på natur skulle det ändå behöva vänta på att tas upp av cirkulationssystemet.
  • Finns det någon källa för giftets sårbarhet i romanerna? För om det förbättrar ALL, skulle det också förbättra immuniteten och sabotörer mer än att plåga gifter. Det verkar konstigt att sabotörklantekniken skulle ha en sådan svaghet