Anonim

Topp 10 starkaste konstigheter i min hjälte Academia || HINDI

Så det sägs i sista avsnittet av säsong 3 av anime att Todoroki faktiskt har två konstigheter (det räknas som två konstigheter) när eleverna frågar om Mirio har två konstigheter (det uppgav att han bara har en, genomträngning, "omedelbar överföring" han använder är en tillämpning av genomträngning). Så jag undrade, finns det några andra karaktärer med 2 konstigheter som Todoroki i serien?

1
  • Räknar allt för en och Nomu?

Jag börjar med att säga det Todoroki har faktiskt bara en karaktär, ringde "Half-Cold Half-Hot", som är en hybrid av Endeavors "Hellflame" -egenskaper och hans mammas iskram. Vid denna punkt i anime (jag har inte läst mangan) finns det inga karaktärer som naturligt har fötts med mer än en enda karaktär.

Hybrid quirks är inte ovanligt, eftersom Todoroki förklarar begreppet quirk äktenskap i avsnitt 20. Quirk äktenskap säkerställer antingen att en viss quirk överförs i generationer, eller att två quirks kombineras för att skapa ett ännu mer kraftfullt, i fallet från Todoroki.

Med det sagt, karaktärerna i anime som har varit kända för att ha mer än en konstighet är följande:

  1. De nio ägarna till One For All* (All Might, Deku, Nana Shimura, etc)
  2. Alla för en
  3. Minst 17 Nomu (jag räknar 13 på Nomu-fabriken, plus de tre dödade när Shigaraki förlorade dem på Hosu, plus den från USJ-attacken).

Detta ger totalt 27 personer med mer än en konstighet.

Dessutom, under All For One-tiden vid makten innan All Might besegrade honom, kan han ha använt sin besynnerlighet för att överföra konstigheter till valfritt antal individer. Det är okänt hur många av dem som fortfarande kan leva, eller om de naturligtvis skulle kunna skicka dessa artificiellt ärvda konstigheter till sina barn.

* One For All är en kombination av två quirks - en quirk som gör att du kan lagra kraft i din kropp och en quirk som gör att du kan överföra quirks, som förklaras av All Might.

2
  • 1 Kapitel 166 i manga har lite mer information om karaktärsmutationer på grund av blandning av föräldrar.
  • Kapitel 217 i mangan, säger Todoroki till Midoriya "Jag visste inte att du också hade två besynner", vilket betyder att han anser sig ha två besynner.