Anonim

Dnangel X_ Niwa y Riku _X Aishiteru fandub * kArLa *

I säsong 1 avsnitt 6 - "Den mystiska kortbutiken!", när Aichi kämpar mot Kourin, verkar Kourin ha duplicerat Aichis kungliga Paladin-däck.

I avsnitt 23 - "Ödet ödesdigert" det var detsamma i matchen mellan Kourin och Ren men Ren blev inbjuden till PSY och Kourin lät Ren spela med ett förbyggt däck som var detsamma som hon använde. som Ren märkte var det för att Kourin såg en persons verkliga skicklighet som en fighter snarare än styrkan i deras däck.

Men jag minns inte att Aichi, Morikawa eller Izaki var inbjudna till PSY utan de hittade det av misstag och även om de var inbjudna, till skillnad från Ren, hade Aichi aldrig varit med i några turneringar så det fanns verkligen inget sätt för Kourin att veta vad som var i hans däck via alla sändningar.

Så hur kopierade Kourin Aichis däck?

3
  • Jag hade bara antagit att eftersom det var de första dagarna av spelet / serien, skulle däck byggda från samma klan verka mycket lika.
  • @Kozaky inte riktigt tidiga dagar så kom ihåg att Aichi fick Buster Blade när han var mycket yngre av Kai så det måste ha varit några år (även om jag inte kan hitta hur många år det hade varit)
  • Jag ska klargöra min spekulation; det är tidigt i serien för oss, inte för karaktärerna.

Aichi och Kourin hade mycket liknande däck men de var inte identiska. Till exempel ses Kourin att ha en Stardrive Dragon, som Izaki och Morikawa anmärkte tidigare i avsnittet är 'legendarisk' och inte tillgänglig eller lätt att hitta längre. Aichi ses aldrig spela detta kort. Hon använder också Crimson Butterfly, Brigette, som återigen är ett kort som Aichi aldrig spelar. Trots att Kourin har kort som Wingal som verkar uteslutande stödja Aichis Blaster Blade, ses hon aldrig använda ett själv.

Jag tror att huvudsyftet med Kourin och Aichis första kortkamp var att fastställa det även med liknande däck, deras skicklighet och spelstilar är mycket olika. Kourin verkar inte ha kopierat Aichis däck medvetet.

I avsnitt 23 tror jag att du har rätt. Kourin och Ren använder förbyggda identiska däck för att bedöma Rens färdigheter utan tillgång till sina vanliga kort.