Anonim

Applåder AMV

Under omgångarna där Aki och Y ji möter mot Ky ji och Y ka, avslöjar Y ji ett fotoalbum av Ky ji cross-dressing som kom från när han förlorade mot klass F i första säsongen och tvingades lyda Y ji och korsklädd en dag.

Skillnaden mellan anime och manga / ljusromaner är att bilder av Ky ji cross-dressing togs privat av K ta som Y ka hittade dumpade honom. I anime ser hon honom korsa när klass C (tillsammans med klass D och E) samlades i klass A i Mock Wars för att tröttna på dem före det verkliga kriget mellan klass A och F.

Men i OVA förklarar det hur K ta tog bilderna och därefter tittar Y ka igenom dem, bränner albumet och dumpar Ky ji nästan som om hon aldrig såg honom korsa under Mock Wars.

Jag undrar, gör OVA av Baka och Test anpassa sig mer till manga / lätta romaner än den första säsongen av anime gjorde?

Ja

OVA, med titeln Baka testar till Shoukanjuu: Matsuri (Matsuri = festival), baseras på skolfestivalens avsnitt i 2: a volymen av den ursprungliga källan, som är ljusromanen. (Källa: Japanska Wikipedia)

OVA

[...] 原作 2 巻 を 元 に し た 学園 祭 の エ ピ ソ ー ド ... [...]


Ytterligare information: Japanska Wikipedia nämner också att historiens utveckling mellan den ursprungliga källan och animes första säsong är annorlunda, och till och med inkluderade en hel del anime originalhistoria. Den andra säsongen fortsätter den första säsongens inställning samtidigt som den originalkällan anpassas mer troget.

特 徴

  • 第 1 期 は 原作 と は 異 な る ス ト ー リ 展開 、 及 び ア ニ メ オ リ ジ ナ ル の 展開 が い。 第 第 も つ つ つ つ つ つ つ つ つ つ も つ つ つ も も つ も も つ つ つ つ つ