Anonim

Red Sparrow: Meet Dominika - Character Trailer HD (2018)

Om en streamingwebbplats, av någon anledning, inte har en viss anime som du är en fan av, kan du samla tillräckligt med röster i online-framställningar eller gillar Facebook att övertyga webbplatsen att börja strömma den?
När kunde detta fungera, och när skulle detta vara hopplöst? Till exempel: bestämmer studior att inte arbeta med specifika streamingwebbplatser, regioner eller publik med mindre än N-tittare?

4
  • Beror förmodligen på webbplatsen. De måste väga kostnaden för att få en licens och lägga upp innehållet mot hur mycket de kan tjäna genom att göra det. Jag kan inte föreställa mig att det finns en policy för alla storlekar för detta.
  • då skulle jag vilja veta hur den beräknas, men jag frågade det redan i en annan fråga
  • Tja, förhoppningsvis får den frågan ett bra svar som kan hjälpa dig. I slutändan tror jag att det fortfarande beror på webbplatsen. Hur de beräknar hur mycket de sannolikt kommer att tjäna tillsammans med andra saker kommer att variera. Det skiljer sig också mellan webbplatser vad de anser vara "värt det" kontra inte. Jag tror inte att vi kan ge dig ett definitivt svar. Om du är nyfiken på en specifik webbplats, försök kontakta dem och se om de kan ge dig vägledning om vad de skulle behöva överväga att sätta en show på deras webbplats.
  • Djävulen är i detalj.Troligtvis gissningar skulle vara om studion planerar för en internationell release, och det finns många serier som aldrig planerar för eller ursprungligen planerade för en.

I de flesta fall: Nej. De bryr sig inte om fansen och bryr sig om vinster. De flesta streamingwebbplatser har licenser för att strömma den showen, vilket ofta är tillräckligt för exklusivitet, till exempel med Netflix eller Amazon Prime. Licenserna för dessa föreställningar är antingen dyra från konkurrens om det, eller inte värda kostnaden på grund av bristande svar för serien. I det förstnämnda fallet kan streamingwebbplatsen du begär inte göra något åt, med tanke på att någon annan plats sannolikt redan har licensen och i det senare fallet inte kan se tillräckligt med vinster från den för att göra det värt kosta.

1
  • 1 Tja, jag antar att frågan var "Hur många fans (eller svar, som du säger) räcker för att få det att hända?" och vad du säger är ingenting som jag inte vet redan.