Anonim

Vad hände med umbaranerna efter klonkrigen?

Det finns flera fall där skadade Naruto använde skuggkloner:

  1. Medan han kämpade med Kabuto, avbröt Kabuto Narutos muskler och senor. Senare, när Naruto använde en skuggklon för att skapa Rasengan, hade skuggklonen samma skada som Naruto?

  2. Efter den sista striden med Sasuke (dvs. efter att ha besegrat Kaguya), saknade Narutos skuggkloner sina högra armar [innan de behandlades av First Hokage, Hashiramas celler]?

Bortsett från dessa två använde även noggrant utmattade Kakashi skuggkloner efter att ha besegrat Zabuza. Skadades dessa skuggkloner?

Det beror på vad du menar med skada. Vanligtvis när en klon får en skada - som att drabbas av en attack - kommer de att försvinna (det finns några fall där detta inte är sant) och kommer att lägga mycket stress på användaren. Du läser mer information om Känner den ursprungliga jutsuanvändaren något när en skuggklon sprids kraftigt?

Nu är det här som händer i omvänd ordning. Enligt denna wiki-sida för Shadow Clone Technique kommer Shadow Clones att replikera användaren vid den tidpunkt då jutsu kastas.

Klonerna kommer att skapas i ungefär samma skick som originalet, vilket innebär att tidigare skador, såsom skär och skrapor, kommer att visas på klonerna.

Klonerna själva är inte faktiskt skadade, men har utseende att skadas om användaren skadas när jutsu gjutes.

Som du sagt, använde Kakashi jutsu efter sin kamp med Zabuza. Du kan se detta i den här YouTube-videon, där klonerna kallades med trasiga och blodiga västar.

2
  • Detta är ett riktigt bra svar, bra jobb. +1.
  • * Klonerna själva är inte, per-säg skadade * Kan du säkerhetskopiera ditt uttalande med definitivt bevis och källa. @ Wondercricket

Vad jag tror är att om en klon inte såg ut som den som kallade den, kan den inte kallas en klon, eller hur? Säg om du var Naruto och du fick ett enormt utslag i magen, om du gjorde skuggklonen jutsu och de inte hade såret, skulle fienden lätt kunna berätta vilken som är riktig och vilken som är falsk. Det tror jag åtminstone.

1
  • Om Shadow-klonen skadas är den värdelös för att använda den för brott och försvar. Vad är poängen med att skapa skadad Shadow-klon? @ Otaku101

Jag tror att skuggkloner eller bara kloner i allmänhet bara ser ut som originalhjulet vid gjutningstillfället. Som om naruto fick en kniv till handen skulle klonen ha såret men kunna använda handen. Vad skulle vara poängen med att naruto kallade kloner som var lika skadade som han är.

Från vad jag har sett i anime speglar skuggklonerna den mentala bilden som användaren har i åtanke. Jag drar slutsatsen från det faktum att Naruto ibland har förvandlat klonerna till andra saker som passar hans kampsituation. Till exempel, mot Pain, ändrade Naruto alla kloner till stenar.

Jag tror att om och bara om Jutsu-caster skapar en nästan perfekt kopia av den ursprungliga användaren, kan han använda klonerna för att förvirra fienden. Jag menar vad är poängen med att skapa en skuggklon om originalet kan urskiljas utifrån de skador som han har drabbats av i striden?

Jag tror också att användarens skador uppträder på klonerna men inte nödvändigtvis försvagar klonen. Klonerna försvagas endast baserat på mängden chakra användaren har vid den tiden. Eftersom skuggkloning bara är uppdelningen av chakra i kloner.

Eftersom skuggkloner i huvudsak är en avlägsen massa av chakra och deras form är beroende av ninjutsu-användarens förmåga att manipulera det, misstänker jag att alla skador som en klon kan ha beror på deras egna skador som uppkommit under striden eller ninjutsu-casterns oförmåga att skapa en perfekt form.