Anonim

Victor Magtanggol | Hela avsnittet 63

Enligt vad jag förstår blev Nami en piratkopierad stråhatt för att rita en karta över hela världen. Genom att göra detta tvingas implikationen att hela världen inte har passerat ännu, trots påståenden från Gol D. Roger, kungen av pirater.

Detta får mig att tro att det fortfarande finns en del av världen som inte resas av någon pirat. För om det inte var så skulle det inte finnas ett drivande mål bakom hennes karaktärsutveckling.

Så kan vi verkligen lita på den aktuella layouten för En bit värld? Eller har Oda gjort några meddelanden eller påståenden som världen av En bit som vi vet är den komplett i sin design?

1
  • Gol D. Roger seglade över hela världen till Raftel men han hade fortfarande sin väg att följa när han kom in i linjen, precis som Luffy och de andra nybörjarna hade var och en sin väg. Jag tror att det bara inte finns en komplett karta för hela världen.

En värld som jag tycker är mer eller mindre utforskad.

Namis dröm är inte att utforska världens okända räckvidd utan snarare att kartlägga dem.

Hon vill rita en världskarta som innehåller alla de 5 oceanerna, redline och kanske till och med skyöarna.

Anledningen till att det är viktigt för henne att hitta en bit är att One Piece ska vara i Raftel.

Även om Gol D Roger och hans besättning har besökt den, är Raftels plats okänd för världen och är ännu inte kartlagd.

Så Namis dröm är att rita en världskarta som har allt inklusive platsen för Raftel, Sky-öarna och alla andra platser för vilka korrekta kartor inte finns.