Anonim

Luffy & Katakuri visar den ultimata formen av respekt | Ett stycke kapitel 896

Jag kommer ihåg att en shichibukai måste ha en ganska bra belöning och vara mycket stark. Så varför erbjöds Luffy aldrig tjänsten? Jag menar att hans andra bounty var högre än Crocodile och Hancock, så om vi säger att han förolämpade världsregeringen i Enies lobbybåge, då var han berättigad, och även efteråt kan vi inte säga att han inte är berättigad; låt oss inte glömma Doflamingo hotade tenrybito med att avslöja viss information, och hans status återkallades inte.

Så varför inte?

Första gången när Luffy tog ner Croc, erbjöd BB sig att ta positionen som Shichibukai genom att presentera marinerna med Ace. Det var ett erbjudande som marinmännen inte kunde ge vidare, så de tänkte inte på några andra lämpliga kandidater.

Eftersom krediten för att ta ner Croc gavs till rökare var Luffy också relativt okänd. Detta betonade ytterligare anledningen till varför han inte ansågs för att Shichibukais i allmänhet skulle väljas bland fruktade och ökända pirater.

Efter det bästa kriget fanns det tre lediga positioner för Shichibukai. Men ingen av dem erbjöds Luffy. Detta beror på att Luffy då har förklarat krig mot dem genom att bränna WG: s flagga. Han attackerade Ennis Lobby, Impel Down och Marineford Marines tre symboler, han slog en himmelsk drake och han ringde oxklockan 16 gånger vilket förklarade att en ny ålder av pirater kom. Allt detta gjorde Luffy som någon som skulle vara en fiende för världsregeringen inte någon slumpmässig pirat som de andra Shichibukais som var även om ökända pirater inte direkt blandade sig med världsregeringens angelägenheter.

Detta är anledningen till att han inte erbjöds tjänsten.

Med tanke på Luffy, som Ace, skulle han aldrig ha accepterat den positionen eftersom det skulle begränsa hans frihet.

3
  • Ja men Ace erbjöds dock positionen
  • Så du tror att han kunde bli yonkou om någon av dem går ner? #WholecakeIslandArc
  • Nej som sagt, när Croc besegrades erbjuds inte Luffy eftersom han inte var känd och BB hade redan bett om det. Efter det har Luffy förklarat krig mot WG genom att bränna deras flagga, slagit en Tenryubitto, attackerat Ennis Lobby, Impeldown, Marineford osv. Så det finns inget sätt att ge honom en Shichibukai-position.

Eftersom Blackbeard gjorde en överenskommelse om att han skulle ge dem Luffys huvud för att bli krigsherre. När Blackbeard hade avstått från sin position hade Luffy redan förklarat krig mot världsregeringen, besegrat en annan krigsherre, förstört deras rättsliga ö, ledt en massfängelsepaus från sin fängelseö och deltagit i ett krig mot regeringen vid marinans högkvarter. , slog en världsadel och besegrade helt deras hemliga mördartrupp CP-9. Vid den tidpunkten ville de inte ha något att göra med honom förutom att föra honom inför rätta. Nu återkallade de till och med Laws status bara för att ha allierat sig med honom.

Till att börja med, trots att han var berättigad till positionen, fick han den köttiga vinsten efter att ha besegrat en tidigare Shichibukai, och även om det kan kvalificera honom för positionen, motverkade Luffy också Operation Utopia, som täcktes av världsregeringen för att ge beröm till rökare och dölj det faktum att hela Shichibukai-systemet är bristfälligt och benäget att missbrukas. Luffy att bli en Shichibukai skulle få allmänheten att ifrågasätta vilka handlingar han hade gjort för att förtjäna positionen och kan avslöja sanningen att det var en pirat som räddade Alabasta, inte marinvapen. Även om det är världsregeringens beslut, tvivlar jag på att marinmännen kommer att vara överens med beslutet att göra Luffy till krigsherre efter Alabasta, särskilt rökare.

Ett svar kan också vara att världsregeringen betraktar alla D som fienden till världsregeringen eller bara det faktum att luffy är son till Dragon är tillräcklig anledning att inte göra luffy deras allierade genom att göra honom till krigsherre.

2
  • Det är inte giltigt argument. Ace erbjöds en trots att han var en D och son till Gol D Roger. Men Ace vägrade det.
  • @Ashray Det var okänt för världen att han var Rogers son. Kanske till och med det faktum att han var en "D" ändå

Gorosei och flottans chefer vet vem Luffy är. Även när resten av världen trodde att rökare gjorde allt visste Gorosei / marinen sanningen. De visste till och med saker som han inte gjorde, som att hans far var Monkey D. Dragon.

Garp vet att Luffy bär samma ande i sig, därav all kärlek fisting. Han var nära Sengoku, och om han trodde att Luffy skulle göra det skulle han definitivt tala om det, men Luffy sa alltid till Garp "Jag vill vara en pirat, ingen marin".

Gorosei vill inte ha honom ändå, på grund av det verkliga syftet med de 7 krigsherrarna, det vill säga att göra allt underhänt och luskigt skit som marinen inte kan fångas på. De vet om Luffy någonsin har tagit tag i informationen som de gömmer för allmänheten, skulle han stoppa det omedelbart. Inte för att Luffy skulle räkna ut någonting, men när Nico Robin förklarar det för honom, ja du får bilden.

Så i princip skulle han inte göra det och de vill inte fråga honom. Speciellt eftersom Sakazuki nu är flottadmiral. Den killen är en whack-a-do som dödade sin bror.

2
  • Jag hatar faktiskt sakazuki. Kraften av lava, har det kallaste hjärtat vi ännu inte har sett. Hur fungerar det till och med ...
  • Jag tror att det är ett fall av "rättvisa" som en degel. Han har bara bränt bort alla onödiga bitar.

Shichibukai-positionen är inte knuten till överflöd eller ens personlig styrka, den är bunden till inflytande. Mihawk och Crocodile fick positionen trots sina låga belöningar eftersom de då hade blivit välkända runt om i världen. Hancock erbjöds också positionen till en relativt låg pris på grund av hur tidigt hon blev känd och för att världsregeringen inte ville göra fiender med Amazons och Buggy fick positionen efter Marineford på grund av hans inflytande på andra pirater.

Shichibukai måste vara välkända och respekterade eller till och med fruktade eftersom det är deras ansvar att jaga andra pirater. Luffy var i stort sett okänd under en längre tid och var inte riktigt ett respekterat namn förrän efter Marineford genom vilket han redan tre gånger hade passerat världsregeringen.

Luffys mål är inte att ha en position som en kung, ledare eller en Shichibukai ... för han vill inte bli kontrollerad, han vill ha kul, stort äventyr, utforska och sådant, det är därför han är så nära Red Hair Crew. När Luffy var liten kom de och berättade för honom historier om deras äventyr, så att vara pirat för honom är innebörden av frihet, han vägrade till och med att vara chef för den stora flottan (kapitel 800). Som han sa "Jag vill vara piratkungen inte en viktig person".