Anonim

Vem är Dead Obama Staffer Alex Okrent? Del 1

Om en persons föräldrar inte namngav honom / henne, gör detta honom / henne immun mot Death Note? Vad skulle en Shinigami-entreprenör se när han tittade på den här specifika personen?

Förresten räknas smeknamn inte som riktiga namn enligt det här inlägget.

3
  • +1 Bra fråga. Jag undrade bara samma sak nyligen. Den frågan svarar också på din andra fråga btw.
  • @PeterRaeves din länk svarar på min andra fråga. Undrar fortfarande det första. Eftersom födelsens namn inte finns kan personen betraktas som namnlös.
  • @Thellimist Personen är namnlös för en människa utan Shinigami-ögon. Men för en Shinigami eller en människa med Shinigami-ögon är ingen människa namnlös, åtminstone efter 780 dagar efter hans / hennes födelse.

Hur man använder: IX

  1. Dödsanteckningen påverkar inte de som är under 780 dagar gamla.

Hur man använder: XXX

  1. Namnen du kommer att se med en dödsguds ögonkraft är namnen som behövs för att döda den personen. Du kommer att kunna se namnen även om personen inte är registrerad i familjeregistreringen.

Namnet som ska skrivas i Death Note för att döda en person är inte relevant förrän personen fyller 780 dagar. Dessutom, även om en person byter namn och / eller använder alias flera gånger under sitt liv, finns det bara ett namn som kan döda personen, och det är känt för Shinigami (liksom en människa som har Shinigami-ögon).

Av detta framgår det att för varje person bestäms namnet som kan döda honom vid en viss tidpunkt i hans liv, och sedan ändras det aldrig. Eftersom personen måste vara "dödbar" på 781: a dagen i sitt liv, sker denna "dop" (i syfte med Death Death) före den dagen.

För att undvika förvirring görs denna dop förmodligen av Shinigami King eller hanteras automatiskt av Death Note-systemet på något sätt. Naturligtvis, vem skulle gå igenom besväret med att välja ett unikt namn för varje person? För enkelhetens skull väljs personens officiella namn för detta ändamål.

De flesta människor får något officiellt namn när de är 780 dagar gamla, så detta kommer inte att orsaka problem. I de sällsynta fall där en person inte har ett namn den dagen väljer Shinigami King eller Death Note-systemet antagligen något slumpmässigt namn på 780: e dagen (för att uppfylla regel IX / 1).

Med detta arrangemang vet Shinigami och människor som har Shinigami-ögon namnet som krävs för att döda personen. Människor som äger Death Note men inte har Shinigami-ögon kan inte döda personen som använder Death Note eftersom de inte vet namnet som krävs för att döda honom.

Uppenbarligen är namnet som dödar dig det som den som, bortsett från deras förhållande till dig, vare sig det är blodförhållande, familjevän eller bara bekant, ger dig innan tidsperioden för immunitet mot Death Note försvinner. Om det av någon anledning kan vara och absolut inga levande varelser namnger dig i den säkra perioden, kommer den andra att nämnda säkra period löper ut Dödsnotens kung av dödsgudarna ska välja ett namn som han väljer och sedan tilldela det till dig, detta ska då vara från det ögonblicket och fram till dagen för din död det namn som kommer att orsaka din förstörelse i händerna på den person som skriver namnet i någon dödsnot som har kommit i deras ägo på vilket sätt som helst som ledde dem till det / dem .

2
  • 4 Har du några källor för att säkerhetskopiera det, det verkar inte så uppenbart som du hävdar. Kan du också redigera ditt inlägg för att bli lite tydligare, det är svårt att läsa.
  • 1 Jag tror att denna punkt redan nämns i det accepterade svaret, i det sista stycket.