Anonim

HUR ÖVERLEVAR ÖVERGÅNG DET ?? | DEKU 100% INFINITE FULL COWL IMPRESSIONS

I My Hero Academia, efter Showdown mellan All for One och all might, besegras One for all äntligen.

Men när han arresterades sa All for One orden:

Som lärare vinner jag, eftersom min elev är redo. (omskrivning)

Även om det helt säkert handlar om tillväxten av Tomura, både som ledare och som skurk, är jag kvar och undrar om det antydde något mer.

Vidarebefordrade All for One sin förmåga till Tomura, samma All Might skickade sin förmåga till Izuku?

Vi vet redan att All for One kan ge och ta andras förmåga efter eget tycke, jag tror inte att det vore långt hämtat att tro att detta kan gälla All for One själv.

Ur historiens synvinkel skulle det göra Tomura till en mycket starkare fiende och göra honom ännu mer av en parallell till Izuku.

Så ärvde Tomura från All for One? (finns det någon specifikation från Canon eller författare som antyder att han gjorde / inte gjorde det?)

3
  • Från och med kapitel 181 finns det inget sätt att veta ännu och vi kan spekulera i någonting. Personligen tror jag att han bara menade att hjärntvättningen av Tomura är fullständig.
  • Fortfarande ingenting om det. Jag antar att bara tiden kommer att visa. Så det finns inget svar på denna fråga just nu.
  • Nu när mangan har gått så långt fram till 276: e kapitlet är jag ganska säker på att denna fråga har besvarats antar jag det 270: e kapitlet eller ... kanske nära 268 något ...

Från och med nu fick han inte någon egenart för en. Jag är säker på det på grund av egenskaperna hos nomu. Alla kan säga att människorna som fick särdrag från alla för en förlorade förmågan att prata (senare under fjärde säsongen strävade striden mot en talande nomu, men vid den tid då alla kanske besegrade allt för en var det inte möjligt). Shigaraki kan fortfarande prata. Så vi kan vara säkra på att han inte får några konstiga saker. Det finns dock en chans att detta kan gå upp och ner i framtiden.

2
  • Dumheter. Vi får veta det vissa människor kunde inte hantera de nya konstigheterna och blev tanklösa / nomu-liknande. Vi får inte veta det Allt av dem gör det. Det antyds, om något, att generera ett nomu-liknande resultat görs avsiktligt av All for One i (nära) dagens.
  • 2 Varför säger du det på ett aggressivt sätt? Dumheter? Det är vettigt. Om du vill påpeka något är det inte ett problem, men ditt språk är ett problem. Lär dig respekt.

I anime, nej, men i mangan? ja, (Spoiler varning) Shigiraki vinner allt för en och går ballistiskt och försöker få midoriyas kraft, vi ser honom använda radiovågor på Endeavour, som inte kan tala på hörsnäcka längre. Det är troligt att han kommer att försöka använda mer krafter senare, såvida han inte verkligen slås som kapitel 280 visar