Anonim

Fairy Tail - Natsus död

När det gäller de senaste frågorna om guildmärken verkar det saknas en viktig information.

Ett huvudsyfte med ett guildmärke bör vara att identifiera vem som ingår i en guild. När Mest infiltrerade fairy tail, hade han ett guildmärke? Kunde han ha förfalskat ett guildmärke?

Mitt intryck är att han bara var tvungen att täcka över tillräckligt med huden med trasor så att de antar att hans märke är dolt som ingen skulle tro att kontrollera.

2
  • Observera att syftet med min formulering av titeln så som den var var att inte indikera infiltrationen i titeln. Jag vet inte var andra är i anime / manga.
  • Jag tror inte att han verkligen behöver ett Guild Mark, eftersom han lätt kan manipulera allas minne så att det verkar som om han redan hade fått en.

Gör till nyligen avslöjade i mangan, det avslöjades att han var en medlem av fairy tail och har ett märke på axeln, han raderade sina egna minnen av fairy tail så att han kunde infiltrera rådet, så när han infiltrerade för rådet fungerade han faktiskt som en dubbel spion utan att han visste

1
  • Du kan förbättra detta svar genom att lägga upp bilden av honom med nämnda guildmärke. Föreslår bara.

Nej, Mest Gryder hade inget märke för Fairy Tail Guild. Och han behövde inte heller någon. Eftersom hans förmåga som tillät honom att infiltrera till att börja med också kan täcka för bristen på ett guildmärke. Tillåter honom att vara en Fairy Tail-medlem, utan ett Fairy Tail-märke.

Doranbolt, en medlem av Magic councel, använde Memory Control för att lura alla i Fairy Tail att tro att han var medlem i deras guild som heter Mest Gryder.

Redigera

Är det en spekulation? Främst ja men tänk på följande. Hans makt gör att han kan få alla att tro att han är en guildmedlem. För att få ett riktigt guildemblem skulle han behöva gå till Makarov och be om ett. Som vid den tiden redan borde tro att han är en älvsvansmedlem. Vilket skulle göra det konstigt för honom att be om ett guildmärke.

4
  • Jag misstänker också att det inte skulle behöva en och inkluderade det i frågan men det betyder inte att han inte hade en. Finns det något som stöder din slutsats eller är det, som min, spekulation? Hur som helst tror jag att du har rätt.
  • @kaine se redigera
  • 2 Uhm gör för att nyligen avslöjar i manga detta svar inte längre har verklig mening, det avslöjades att han var en medlem av fairy tail och har ett märke på axeln, han raderade sina egna minnen av fairy tail så att han kunde infiltrera rådet, så när han infiltrerade för rådet agerade han faktiskt som en dubbel spion utan att han visste.
  • @Wouter Om du vill är det ett lämpligt svar. Om du skriver det som ett svar kommer jag att acceptera det.

Ja, han har guildmark, enligt Wiki

Efter Tartaros nederlag ges Fairy Tails guildmärke tillbaka till honom av Makarov; den vilar på hans högra axel.

Och här är hans guildmärke