Anonim

Special D - Kom med mig

Hittills har det visat sig att Naruto är bra i Wind Element ensam men Narutos Kyuubi-chakra påverkade Wood Style-tekniken som används av White Zetsu och till och med Captain Yamato's Wood Style.

Om så är fallet, varför kan då Naruto inte använda träelementteknik?
Varför påverkar Kyuubi-chakrat endast träelementet?

7
  • Kyuubi-chakras livskraft påverkade träet!
  • Det är den "Yang" delen av kurama som gör tricket. Den har stor livskraft som naturligtvis påverkar träsläppstekniken. Det är mycket svårt att kontrollera träsläppet eftersom det kräver mycket stark livskraft. När en träsläppanvändare kommer nära / direktkontakt med narutos kyuubi chakra-läge kan de inte kontrollera det. naruto.wikia.com/wiki/Wood_Release
  • @RikuduSennin Tack för informationen !!!!! +1 till ditt svar !!!!!!
  • Kakashi vet inte detta? ;)
  • @ InfantPro'Aravind 'min dåliga !!!!! men nu vet jag det tack vare er :)

Från följande Naruto Wiki

När Naruto är i Nine-Tails Chakra Mode, kommer Wood Release-tekniker att reagera på Yang-chakras livgivande egenskaper och mogna till fullvuxna träd inom några sekunder, antingen genom kontakt eller nära avstånd. Detta visades också ha samma effekt på vita Zetsu-armékloner, vars genetiska smink liknar växternas.

Således kontrollerar Naruto själv inte direkt effekterna som hans yangchakra har på träelementet eller den vita zetsu.

Också,

Yang Release ( , Y ton; Viz "Light Style") tekniker, baserade på den fysiska energin som styr vitalitet, kan användas för att andas liv i form.

Således använder Naruto inte uttryckligen träelementstekniken, som med den första hokagen, yamato eller den vita zetsu, utan snarare är det yangelementchakrat som resonerar i träelementet som ger träelementet vitalitet att växa.

0