Anonim

Manic Drive - Save A Life (2012)

I avsnitt 12, när Hestia gick fram till Bell som kämpade med den avundsjuka äventyraren, glödde hon medan hon ilsket sa något som "Jag sa stopp!" - med hänvisning till striden. Under tiden sa Hermes, med utsikt över dem från en klippa, att Hestia släppte sin makt.

Jag är medveten om regeln att gudar och gudinnor inte är tillåtna i fängelsehålan. Men vid den här tiden är jag förvirrad om gudarna och gudinnorna återfår sin makt i fängelsehålor, eller om de har den hela tiden (även utanför fängelsehålan) men de använder den bara inte? Jag bryr mig inte om svaret innehåller spoilers.

6
  • Jag märkte inte ens det här ...
  • märker vad? glödet i Hestia eller vad? hehe snälla fyll i din kommentar :)
  • ... detta är den del där, "Hermes, med utsikt över dem från en klippa, sa att Hestia släppte sin makt". Eller med andra ord, det utlöste inte en reaktion nog för att jag skulle läsa in det mer än vanligt. Kudos till dig för att plocka upp något intressant (ja, möjligen).
  • Oavsett, jag har faktiskt inte sett avsnitt 12 än. Jag trodde bara att jag hade.
  • åh förlåt om jag förstör dig eller något. Jag är bara riktigt intresserad av denna anime som jag hela tiden tänker på den här gudens kraft. Det här är min favorit när jag går anime den här säsongen :)

De förlorade aldrig det. Bortsett från regeln om att de inte tillåts i fängelsehålan, sägs det också i början av alla tre seriens former (anime, manga och LN) att gudarna inte får använda sin makt medan de bor i människan. värld.

2
  • kan du ge något bevis?
  • så det här är super sent, är jag rädd, men det här kommer direkt från den första romanen, sidan 21:> Medan gudar är i Gekai, kan de inte använda sina gudomliga krafter, kallade Arkanam. Det är en regel som de sätter sig strax efter ankomsten. De flesta av sidorna 20-21 förklarar gudarnas ankomst och vad det betydde för människorna. Gekai är namnet på den lägre världen, där de bor nu. Tenaki är namnet på den övre världen, där de brukade bo - och där vissa fortfarande gör det.

Gudarna förseglade sina krafter på jorden och anledningen till att de inte får gå i fängelsehålan är att de inte får ta bort sina krafter vilket gör dem svaga, Hestia gick in i fängelsehålan liksom Hermes men ingenting hände ännu när Hestia släppte henne driva fängelsehålan som bevisades av mellannivåerna vara halv / helt kännande såg Hestia som något som behövde tas bort, det faktum att hon förseglade sina krafter igen är hur jag tror att de vann, hade hon lämnat sina krafter otät skulle fängelsehålan inte har slutat förrän de alla var döda.

1
  • 1 Vänligen inkludera relevanta källor / referenser.