Anonim

Dover Impulse Oildraulic Hydraulic Hiss (lbld ThyssenKrupp) - EJ Gare Garage - Northhampton, MA

I Isekai Shokudou (restaurang till en annan värld) ansluter dörren endast mellan två världar (låt oss kalla den värld A och värld B), eller ansluter den till mer än två världar?

Med andra ord, kommer alla andra världskunder från samma värld, eller kommer de från många olika världar?

Jag märker att vissa kommer från samma värld, som prinsessan Victoria och Great Mage Artorius. Men delar prinsessan Victoria samma värld med Kuro?

Hittills kommer alla kunder från samma värld. Och alla karaktärer delar någon form av anslutning. Vissa mötte varandra i sin värld, andra är från samma land, andra känner till andra från böcker eller berättelser. De flesta av dem kan också samma språk, vilket gör att de kan läsa menyn.

Kuro är lätt, eftersom hon bor på den trasiga månen, som syns från marken. Och hon känner till Aka, som uppenbarligen lever i samma värld som Aletta, som personligen känner fröshackad köttfärs och så vidare.

En karaktär som inte är relaterad till de flesta är Lizard-mannen. Men ödelmän och deras stammar som bor i myrar nämndes av andra karaktärer, enligt vad jag minns.

En annan anledning att tro att dörren inte öppnas för olika världar är att dörren skapades och länkades av Yomi hjälten med hjälp av artefakter från den världen. Och det skulle inte finnas någon anledning för henne att länka det till olika världar, hon visste inte om eller brydde sig om.

1
  • Om du nu skulle lägga till referenser skulle det vara ett bra svar.