Anonim

Yuzuru Otonashis syster Hatsune hade cancer och det fanns tecken på att det blev värre. När julen kom vägrade läkarna att släppa ut henne utan att hålla ordet Yuzuru smög in och tog ut henne.

När vi ser dem tillsammans ute och när Yuzuru pratar med henne verkar hon väldigt svag och Yuzuru-monologen säger att han fortsatte att ha en ensidig konversation. Nästa scen vi ser är att Yuzuru frågas om han är ok efter Hatsunes död.

Jag undrar, medan Hatsune antagligen skulle dödas av sin cancer senare, tog Yuzuru ut Hatsune den kvällen, vad fick henne att döda henne?

1
  • Jag sökte på nätet och förkylning accentuerar faktiskt cancer men är inte säker i vilken grad såväl som om Otonashis systersjukdom skulle leda till hennes slut med eller utan den resan

Hatsune, som du har sagt, lider redan av cancer. Förvärrade Yuzuru det? Ja och nej. Vi kan ta detta i olika perspektiv eftersom allt som i världen inte bara har ett svar.

  1. Den positiva POV: Yuzuru hjälpte Hatsune mer än någonsin kunde ha hoppats på. Som vi alla vet dör hon långsamt av cancer och bedömer efter allt, det kan till och med vara ohärdligt. Jag tänker, Yuzuru hjälpte henne ... mycket. Som du kanske vet är att leva mållöst och långsamt dö en mer smärtsam upplevelse än döden. Den lilla flickan fick cancer, något som från hennes ålder inte bara kunde börja förstå. Jag undrar hur hon mötte det, men vi vet redan hur hon hanterade det. Yuzuru, ger henne manga dagligen / varje vecka? var tillräckligt med en enhet för henne att fortsätta. Det spelar ingen roll om mangorna han gav hade kontinuitet. Bara mangan i sig skulle räcka. Det som verkligen förseglade affären var löftet. Yuzuru lovade Hatsune att gå på julnatten, något som hon alltid har sett mycket fram emot och det blev sant. Jag tror att dö glatt och uppnå dina drömmar är en bra typ av affär.

  2. Den negativa POV: Yuzuru gjorde verkligen indirekt sin död. Med hennes försvagande hälsa och ihop med det kalla vädret, även mot läkarens önskemål, gjorde han det fortfarande. Yuzuru orsakade Hatsunes död är något sant. Även om hennes död är förr eller senare som vi kan fundera på, dessa medvetna dagar / veckor? är fortfarande viktiga.

Allt som allt kan vi gå med dessa två POV. Jag går med en POV. Tillfredsställelsen var tillräckligt att ge för någon han älskade. Yuzuru gav det bästa minne Hatsune någonsin kunde önska sig. Tillbringa julnatten med sin äldre bror snarare än att dö en långsam och smärtsam död. Så det är upp till dig att bestämma.

2
  • Välkommen till Anime & Manga. Jag märkte att du har ett antal aktiviteter på Stack Overflow, men hur som helst överväga att ta en snabb rundtur för att veta vad som är på ämnet eller inte här. Jag redigerade också den sista meningen i ditt svar eftersom SE inte är en diskussions- / social webbplats (prompten känns för chattig).
  • Haha, tack för redigeringen. Jag ska försöka rätta till mina vana.

Nåväl, det är knepigt, hon verkade inte vara de senaste dagarna (hon skulle ha varit på konstgjord ventilation annars) men vi får inte ens veta vilken typ av cancer hon hade, vissa kan ta månader att döda en person även på terminalstadiet kan andra mycket väl bara sluta på mindre än en månad, till och med dagar, men även då kan vi aldrig berätta, läkare ger dig en preliminär förväntad livslängd men det ska man ta med extrem försiktighet. Att ta ut henne var definitivt INTE en bra idé, men det skulle inte ha dödat henne utan att hon var några dagar borta från att dö, och definitivt inte skulle ha varit fredlig. I sin svaghet och förkylning hade hon fått en svår hosta eller ventilationsproblem, gått in i andningsstörningar och gått långsamt och smärtsamt, men Yuzuru skulle ha tillräckligt med tid för att ta henne tillbaka till sjukhuset för att få henne intuberad. Så hon gick fridfullt bort, jag vågade säga att det bara var hennes tid att gå, och Yuzuru var en stor bror för att försöka uppfylla sitt löfte i sina sista ögonblick.