Anonim

\ "MAMA EKONOMI \" (EKONOMI FÖRKLARAD) ORIGINALLÅT av TAY ZONDAY Feat. LINDSEY STIRLING

Shokugeki no Soma har helvete massor av rätter, och åtminstone i anime ser de alla freaking smakliga ut. Nu förstår jag att det finns en skillnad mellan anime och verklighet och på grund av vilken smak och utseende skiljer sig åt. Jag hittade också på internet att mangaka av Shokugeki no Soma använder hjälp av en proffskock när han skriver berättelser.

Det finns massor av videor på YouTube som försöker replikera disken, men de flesta ändrar receptet eller något när de lagar mat.

Finns det videor eller sidor på internet där de har det exakt recept och samma metod som används i anime / manga?

3
  • AFAIK, som är en "fantasy matlagning" manga / anime, antar jag att den första frågan skulle vara: är det möjligt att replikera tekniken / receptet i första hand ...
  • Om författaren gick igenom smärtan med att rådfråga en professionell kock, måste de vara ... antar jag.
  • Jag har gjort en snabb undersökning på japanska, men det finns inga andra källor för officiella recept än de som anges i duplikatet.

Jag tror att mangan har recept sidor efter varje avsnitt - men jag tror inte att det finns någonstans de alla är sammanställda, som en receptbok.

Ansvarsfriskrivning: Jag läser inte serien, jag har just sett sidor som denna på Pinterest. Det kan hända att de bara finns i serierna.

Exempel:

Detta är en ganska vanlig praxis med att laga manga, jag har definitivt några olika böcker hemma som har recept från berättelsen i sig :)