Anonim

Killer Rat Physics And 5 Best and Worst Plague Tale: Innocence Features

När man läser på TYPE-MOON Wiki står det att Hibiki Hibino

... är den heliga Skriften Triten ( , av Caubac Alcatraz

på Caubac Alcatraz sida står det i andra stycket i hans förmågor

Han skapade en labyrint inuti en skattkista som inte kan öppnas för att skydda hans ideala terminal, den Heliga Skriften Triten, men anledningen till att han inte har dykt upp i ett sekel är för att han av misstag fastnat inuti.

Nu uppenbarligen kan Arcueid komma till honom eftersom hon säger att det är "för besvärligt att komma till honom medan han är i sin egen värld" förmodligen hänvisar till hur bröstet inte kan öppnas och förmodligen bröstet är nästan oförstörbart annars är det lätt att välja för kyrkan , men hon verkar antyda att hon kan komma in i alla fall eftersom hon hotar att döda honom i sin egen värld när han upprör henne genom att berätta för henne att han pratade om att hon hade hittat kärlek som en människa.

Men poängen med labyrinten är att skydda Holy Scripture Triten och det var Hibiki Hibino som överlämnade telefonen till Arcueid. Så varför är inte den heliga Skriften triten inuti Caubacs labyrint? är Caubac ens medveten om att hon inte är i labyrinten?

Jag använder tsukihime på grund av Arcueid och att Caubac Alcatraz är en av The Twenty-seven Dead Apostle Ancestors och dessa är fler referenser i Tsukihime än Fate