Anonim

Lu - Por Besarte (Video Oficial)

Enligt Sword of Totsuka-artikeln på Naruto wiki,

De som är knivhuggna av svärdet dras in i burken och fångas i en genjutsu-liknande "värld av berusade drömmar" i all evighet

Om en person blir knivhuggen av Totsuka-svärd, fastnar han i en evig genjutsu, vilket innebär att hans sinne inte kan vara aktivt längre. Men hur kommer det sig att Orochimaru fortfarande är mentalt aktiv? Jag antar att även om han kunde få olika kroppar, är sinnet detsamma för alla.

1
  • mild påminnelse ..... incase om mitt svar övertygade om att du accepterar det ..... skulle verkligen uppskatta att göra det .....

Jutsu som Orochimaru använde kallas Juinjutsu. Orochimaru kunde inte använda Sage Mode och var därför tvungen att skapa ett alternativt sätt att använda Senjutsu.

Förutom sina olika försökspersoner gav Orochimaru förbannade förseglingar till några av sina mest kraftfulla och unika anhängare, antingen för att förbättra deras förmågor eller för att förbereda dem för att bli potentiella värdorgan. För att applicera en förbannad tätning biter Orochimaru mottagaren och gör det med hjälp av hans vassa huggtänder och utdragbar nacke. Tätningen dyker sedan upp på offrets kropp nära punkteringssåret innan det får dem att förlora medvetandet.

Försök nu påminna om begreppet Bunshin no Jutsu. När kloner skapas har den egna tankar. Som ett resultat, när det släpps, skulle originalet få detaljer om klonens upplevelse. Orochimarus teknik är uppenbarligen inte Bunshin. Det är mycket mer utvecklat än så. Han delar en del av sin makt i värdens kropp och försöker att bo i kroppen. Så naturligtvis har det ett annat sinne.

Försök att återkalla händelsen under Kabuto och Sasuke-striden. Efter att Orochimaru återupplivades från Anko Mitarashis kropp av Uchiha Sasuke, sa han att han hade sett hela kriget från Ankos kropp, vilket tydligt visade att han var mentalt aktiv inuti värdens kropp.

Referens

  • Orochimarus Juinjutsu
  • Anko Mitarashi
0