Anonim

Kanye West - All Falls Down

I avsnitt 58 möter Natsu Gemini som poserar som Gray. Skulle inte hennes lukt vara annorlunda? Eller har Gemini förmågan att efterlikna det också?

3
  • Han kunde inte berätta för det första på grund av åksjuka (kom ihåg att han är i rörelse), för det andra är Gray hans rival, därför kunde han inte tänka rakt och natsu är lite dum.
  • han var inte på flottan först ...: "grå" var i vattnet innan han drog av det smutsiga tricket men natsu har en riktigt bra näsa man skulle tro att han skulle kunna se skillnaden som om han gör en miljon andra gånger om inte tvillingar helt kan kopiera en annan person eller ett objekt inklusive doft. visste inte om det fanns referens till något liknande detta eller det är bara en av de saker som kommer att förbli ett kryphål.
  • ledsen att jag har glömt Sean Jag tror att den verkliga anledningen kanske vanligtvis tvättar floden från en person som vi ser det ofta i Naruto. Så natsu kanske undermedvetet tycker samma sak.

Tvillingarna gör exakta kopior, även de himmelska andarna kunde inte säga skillnaden och de är bundna av ett magiskt kontrakt. Det är vettigt att en perfekt kroppskopia också skulle lukta densamma. Det säger specifikt att det är en exakt duplikat.